Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2018, 20:07

Найголовніше за четвер: Банкрутство Дельта Банку, ціни на газ, трудова міграція та премії «Нафтогазу»

Ліквідатор «Дельта Банку»: Банкрутства «Дельти» можна було уникнути

Історія банкрутства «Дельта Банку» майже перетворилася на легенду. Системний банк, четвертий за розміром активів у країні, «луснув», заборгувавши кредиторам 54 млрд грн. Це стало найбільшим банкрутством банку за всю історію незалежної України.

Уряд залишив незмінними ціни на газ до вересня

Кабмін залишив незмінними ціни на природний газ для населення до 1 вересня 2018 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 26 липня.

ЗМІ назвали співробітників «Нафтогазу», які отримали скандальні премії

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв та комерційний директор компанії Юрій Вітренко отримали близько 70% від загальної суми премій за перемогу у Стокгольмському арбітражі.

Трудовая миграция: Польский автопром привлекает на работу украинцев

Украинские трудовые мигранты, которые решили продолжить свою карьеру в Польше, все чаще выбирают польскую автомобильную промышленность. Об этом говорится в докладе Группы EWL, которая занимается трудоустройством иностранцев в Польше.

Кабмін призначив заступників міністра фінансів

Кабінет міністрів призначив Сергія Верланова і Юрія Джигиря на посади заступників міністра фінансів. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

Авіаперевізник SkyUp повідомив новий розклад рейсів

За інформацією авіаперевізника, рейси авіакомпанії SkyUp, які були повинні виконуватися 26 липня 2018 літаком Airbus A330-200, виконуватимуться двома літаками авіакомпаній YanAir і SkyUp Airlines.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися