Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2018, 19:56

У мережі Ethereum знизилася кількість транзакцій через комісії, що зросли

Вчора, 2 липня, через мережу Ethereum пройшло менше 500 000 транзакцій. Як повідомляє Trustnodes, з початку 2018 року кількість оброблюваних за добу транзакцій не падало нижче рівня в 650 000 — 750 000 одиниць, пише Forklog.

Вчора, 2 липня, через мережу Ethereum пройшло менше 500 000 транзакцій.
Фото: bitexpert.io

З чим це пов'язано: Найімовірніше, це сталося через комісії, що раптово зросли, розмір яких 2 липня досяг 1 долара, незважаючи на те, що мережа використовувала тільки половину своєї продуктивності.

На момент публікації новини комісія складає 0,7 долара.

Видання припустило, що хтось сплачує недоречно високі комісії, підвищуючи вартість використання ресурсів мережі Ethereum для всіх її учасників.

Разом з тим ряд користувачів пов'язав це з «навмисної атакою на мережу, реалізовану шляхом сумнівного airdrop» і голосуванням на біржі FCoin, яка практикує модель «майнінгу за допомогою транзакцій».

Що далі: Експерти вважають, що високі комісії в майбутньому можуть істотно вплинути на ефективність мережі і зробити її непридатною для використання.

Раніше повідомлялося, що Ethereum може виявитися більш цікавим американським регуляторам ніж біткоін і визнаний цінним папером, що торгується на фондових біржах.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 28

+
0
Ravel02
Ravel02
3 липня 2018, 21:55
#
Быстрее бы sharding и scalability. Raiden обещают к ноябрю, а шардинг до каспера.
+
+15
Алексей Танасиенко
Алексей Танасиенко
4 липня 2018, 9:27
#
Скоро транзакции будут стоить так дорого что уже никто не сможет этой криптовалютой пользоваться
+
+15
Ravel02
Ravel02
4 липня 2018, 12:33
#
Тот момент когда человек не разбирается в технологии и делает заявления. Один RDN позволит транзакцию понизить на 99.9%, не считая шардинга.
+
0
ballistic
ballistic
4 липня 2018, 15:48
#
Той момент, коли чувак нахватався термінів з новин та форумів і вже вважає себе криптоекспертом.
+
+15
Ravel02
Ravel02
5 липня 2018, 16:25
#
Т.е. вы вините человека который знает 6 языков программирования в том, что он разбирается в данной теме, защищая человека, который пришёл комментировать в тему в которой не разбирается совсем. У вас баллистика кривовата. Если же захотите поговорить про red eyes или протокол ithaca- милости просим к обсуждению.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
5 липня 2018, 16:38
#
Ничёси, человек знает что такое RDN. Недавно в Берлине был на выступлении Лефтериса, как раз слушал про Итаку. Обещали с Итакой и плагины в вордпресс запилить, вот ними и интересовался.
+
0
ballistic
ballistic
6 липня 2018, 0:06
#
Ravel02, я знаю більше мов програмування, ніж Ви, але мені навіть на думку не спадало, що це є підставою зарахувати себе до когорти знатоків крипти. :)

Дійсно вважаєте себе криптоекспертом? То прокоментуйте аргументовано тему, озвучену в цій статті. А саме, чому на думку експерта падає кількість транзакцій з одночасним ростом комісій в той час як мережа працює лише на третину своїх можливостей?
+
+15
Ravel02
Ravel02
6 липня 2018, 0:19
#
«я знаю більше мов програмування, ніж Ви»- не зная сколько языков знаю я- делаете утверждения, это синдром балабола.
«Дійсно вважаєте себе криптоекспертом»- тот момент, когда человек говорит что знает языки программирования и путает понятия криптоэксперта и блокчейн-знатока. Гуляйте дальше, я вижу не владеете предметов разговора.
+
0
ballistic
ballistic
6 липня 2018, 1:26
#
"человека который знает 6 языков программирования"
— хіба це Ви не про себе написали? Чи у Вас з пам'яттю проблеми?

Знання мов програмування прямо ніяк не пов'язане з криптою та блокчейном. Якщо Ви цього не розумієте, то мабуть Ви таки дійсно понтовий неофіт — щоки надуваєте, а на виході лише шпик. З часом, коли наберетесь досвіду, Вам стане соромно за свої балабольні коментарі.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
6 липня 2018, 3:12
#
«Знання мов програмування прямо ніяк не пов'язане з криптою та блокчейном»- можно я эту цитату себе сохраню? У меня сын как раз из пенатов нашего политеха организовал БЧ стартап, и вот там как раз львиная доля программистов.
+
0
Ravel02
Ravel02
6 липня 2018, 3:14
#
Дитятко, в теме про БЧ нужны комментарии про БЧ. Чесать по-рагульски, это вы в темы про выборы и прочую муть идите. Есть что сказать по поводу каспера, итаки, редайз и как тут заметили- тринити? Нет? Тогда не комментируйте, а пойдите на тот же reddit и почитайте. Абабагаламага нашелся тут.
+
0
ballistic
ballistic
7 липня 2018, 0:19
#
Urkmercy, вважав Вас більш обізнаним.
Поцікавтесь у свого синка, який на його думку відсоток програмерів в світі знає блокчейн і чи логічно знання мови програмування прирівнювати до знання блокейну.
+
0
ballistic
ballistic
7 липня 2018, 0:21
#
Ravel02, «чєсать по-рагульськи» — це якраз про те, що Ви тут пишете.
Ця стаття не про протоколи блокчейн, а Ви тут пишете «каспер», «райден», «шардінг», причому ніяких деталей і коментарів, самі терміни. Мабуть гадаєте, що виставляючи свої знання криптотермінів хтось повірить, що Ви не рагуль?

«пойдите на тот же reddit и почитайте»
— тобто я не помилився про «нахватався термінів з новин та форумів» :)
Своїх думок по піднятій в статті темі у Вас нема.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
7 липня 2018, 2:01
#
Тут у сына не надо спрашивать, питоном многие нынче владеют.
+
0
Ravel02
Ravel02
7 липня 2018, 2:41
#
Напомню: «Вчера, 2 июля, через сеть Ethereum прошло менее 500 000 транзакций. Как сообщает Trustnodes, с начала 2018 года число обрабатываемых за сутки транзакций не падало ниже уровня в 650 000 – 750 000 единиц»- если вы разбираетесь в проблемах определённых алгоритмов криптовалют, то непосредственно в сети ethereum все понятия довольно чётко объяснены. Если же вы не знаете их- то зачем комментируете то в чем не разбираетесь? Это как лектора первокур обвинит в том что он знает предмет по которому ведёт лекцию. Типичный сельской рагуль, который не может банально открыть reddit и прочитать про каспер. Я уж боюсь что такой упоротый пойдет и прочитает, а потом не будет знать что делать. sudo apt-get update себе в голове сделайте.
+
0
ballistic
ballistic
8 липня 2018, 1:35
#
«питоном многие нынче владеют»
— ну і скільки з тих, хто знає пайтон в курсі поточних проблем з криптопротоколами або взагалі цікавляться криптою?

Криптоблокчейн — це капля в морі цифрового світу, але ви тут чомусь думаєте, що на крипті світ клином зійшовся.
+
0
ballistic
ballistic
8 липня 2018, 1:41
#
«если вы разбираетесь в проблемах определённых алгоритмов криптовалют»
— ще раз, ця стаття не про проблеми алгоритмів, проблема якраз в іншому (уважно читайте).
По-друге, мінфін — це форум про фінанси та економіку взагалі, а не про технічні нюанси реалізації криптоблокчейну.
Якби я до статті про вартість космічних запусків написав «скоріше б raptor!», а на Ваш логічний подив відповідав «захочете поговорити про замкнену схему з повною газифікацією — мілості просім» чи посилав гуглити. То як би Ви оцінили такі коменти?
Проблема не в тому, щоб використовувати спецтерміни, а в тому, щоб тупо сипати ними без жодних пояснень. Так зазвичай роблять ті, хто хоче похизуватися своїми знаннями.

«sudo apt-get update себе в голове сделайте»
— це теж дитячий гумор, мета якого дешеве хизування.

Коментарі мають бути по темі і привносити корисне та зрозуміле доповнення до теми. Якщо Ви обізнані про перспективи та можливий ефект від впровадження нових протоколів чи нової моделі масштабування, то опишіть коротко суть. Це доповнить статтю і читачі наставлять Вам плюсів. Звісно при умові, якщо Вас цікавить не лише самолюбування.
+
0
Ravel02
Ravel02
8 липня 2018, 10:37
#
На баг-ханте и квиках, очень многие зарабатывают. Архитектура очень простая, деньги очень хорошие. Даже посредственный мид справляется. И странно говорить не про крипту, в теме про крипту, вы заголовок проверьте.
+
0
Ravel02
Ravel02
8 липня 2018, 10:42
#
«ще раз, ця стаття не про проблеми алгоритмів»- проблема в отсутствии sharding & scalability, как выше я и писал.
«це форум про фінанси та економіку взагалі, а не про технічні нюанси реалізації криптоблокчейну»- согласен, очень странно что тему про технологичный аспект запилили на эк. форум, но всё же она есть. Если вас задевает отсутствие знаний в теме- что же, соболезную, но это не даёт вам права делать замечания тем кто разбирается, при этом не обоснованно.
Насчет наполнения- с радостью пообщался бы по поводу redeyes или ithaca с кем-нибудь, но это вовсе не значит что я должен кого-то учить, и напомню с чего все началось: сделал замечание человеку с комментом- "
Скоро транзакции будут стоить так дорого что уже никто не сможет этой криптовалютой пользоваться"- что он не в курсе темы, и тут ворвался баллистик, в онучах и брылем и начал кадилом махать во все стороны. Довольно четко и точно все изложил. Так что, от вас ждать знаний и обсуждений по теме, или так и дальше будете Бэкать и Мэкать?
+
0
ballistic
ballistic
11 липня 2018, 1:40
#
«странно говорить не про крипту, в теме про крипту»
— той момент, коли людина говорить, що розуміється на крипті та протоколах блокчейн, але плутає ці поняття :)

«очень странно что тему про технологичный аспект запилили на эк. форум»
странно у Вас в голові, бо новина не про технологічний аспект

«проблема в отсутствии sharding & scalability»
— сегментація мережі це не причина, а можливе рішення проблеми.
Масштабування — це взагалі загальне поняття, яке може бути реалізоване різними підходами.
В данному випадку причина проблеми, що описана в статті — це навмисні маніпуляції, які привели до неочікуваного зростання комісій.

«Если вас задевает отсутствие знаний в теме»
— ні, це Ви вивчили пару модних слів, розкидаєтесь ними, задравши носа і вважаєте всіх хто їх не знає лузерами. Така поведінка властива підліткам з низькою самооцінкою.

«это не даёт вам права делать замечания тем кто разбирается»
— мої зауваження по суті Ваших коментів — для Вас вони понтовий кіч, а для мінфінівців вони пусті і не несуть корисної інфи.
+
0
ballistic
ballistic
11 липня 2018, 1:43
#
«Скоро транзакции будут стоить так дорого что уже никто не сможет этой криптовалютой пользоваться»
— очевидно цей комент гіперболічний.
Але проблема недосконалої архітектури криптовалют існує і поки не вирішена. Можливі пропоновані рішення частково вирішують поточні проблеми, але несуть в собі додаткові ризики в притул до відмови від децентралізації. На фоні значного зростання попиту в смартконтрактах поки нема впевненості, що проблема буде однозначно вирішена в найближчому майбутньому. Тому Ваш юнацький оптимізм може не виправдатися.

«напомню с чего все началось: сделал замечание человеку… что он не в курсе темы»
— Ви не можете наперед знати в курсі людина чи ні. А я лише відповів Вам у Вашому ж зухвалому стилі — повернув Вам Ваше.

«Бэкать и Мэкать»
— той факт, що Ви постійно і невтємно юзаєте дитячі лайки, підтверджує, що в дупі у Вас ще дитинство грає.
+
0
Ravel02
Ravel02
11 липня 2018, 14:00
#
«той момент, коли людина говорить, що розуміється на крипті та протоколах блокчейн, але плутає ці поняття :)»- вот как раз про вас это.
"«очень странно что тему про технологичный аспект запилили на эк. форум»
— странно у Вас в голові, бо новина не про технологічний аспект"- очень важно мнение рагуля с 3мя классами образования, который за 10 комментов и несколько дней- так и не смог с шардинг и скалабилити.
Дальше не вижу смысла продолжать диалог с человеком который ничего не смыслит в теме. Желаю вам удачи с вашим скудным багажом знаний. Как только получите немного образования, и это будет не киста- пишите, буду рад пообщаться не с рагулем.
+
0
Ravel02
Ravel02
11 липня 2018, 14:08
#
Сейчас бы про шардинг не знать и отвечать размытыми словами. Проблемы размера- решены, проблемы децентрализации- решены. Вчера было уже заявление от разработчика сети, и повторное заявление в Берлине от ВБ насчет тестнета и ноды давно уж работают. Итака и редайз- в тестнете тоже работают.
Заодно претензии к минфину: новости про БЧ черпают с форклога, и выбирают те, что сильнее обычного связаны с самим БЧ технически, чем экономически. Раздел на минфине для бч запилите и фид с форклога- проще будет.
+
0
ballistic
ballistic
12 липня 2018, 1:53
#
«Проблемы… решены… Вчера было уже заявление...»
— заява була, що проблеми будуть вирішені в цьому році. Це не те саме, що вони вже вирішені. Різницю відчуваєте? Як воно буде в дійсності час покаже, бо зростаюче навантаження та архітектурні модифікації несуть нові ризики.

«Заодно претензии к минфину»
— претензія Ваша безпідставна, бо новина була про ймовірну атаку на мережу, а не про протоколи. Але мабуть Ваше самолюбування своїми знаннями термінів заважає бачити суть.
+
0
ballistic
ballistic
12 липня 2018, 1:54
#
«вот как раз про вас это»
— на відміну від Вас я не виставляю себе експертом з блокчейну. А Ви виставляєте, але чомусь плутаєтесь навіть в базових речах. То може «мнение рагуля с 3мя классами образования» — це Ви таки про себе?
Дійсно, Ваші постійні невтємні вживання термінів схожі на одного відомого персонажа:
"Шардинг! Шардинг! Скалабилити! Редайс! Протокол итака! Каспер, каспер!" :)

Дальше не вижу смысла продолжать диалог»
— перша здрава і корисна думка від Вас.
Сказано вже достатньо, взаєморозуміння нема, тому я теж пропоную облишити.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
12 липня 2018, 13:32
#
Кстати проблему УЖЕ решили- на ропстейн проверили, это тестовая сеть, если что. «новина була про ймовірну атаку на мережу»- а вот это фейл, и тут соглашусь с наглым пацаном- читать, батенька, надо больше. Без шардчейнов у эфира и у любого другого блокчейна нет шансов на имплементацию в что-то серьёзное, поэтому ним и заинтересованы так. Также, кроме использования сайд и шардчейнов, многих инетерсует цена- scalability, т.е. тот же рейден на том же ропстене показал хорошие результаты: при стоимости 2к$ за 1 эфир, 1 транказция будет стоит 1 цент. Очень даже бодро. На reddit советую почитать.
+
0
Ravel02
Ravel02
6 липня 2018, 0:21
#
Плагин вряд-ли сделают в этом году, то уж ждите скорее погоды со стороны OST. А рейден MVP к октябрю запуск наметили, ноды на тестнет уже можно пробовать.
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
6 липня 2018, 0:23
#
Тогда остается надеяться на trinity.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися