Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 червня 2018, 19:58

Головне за тиждень: призначення в НБУ, маневр Укрсоцбанку і ціни на київське житло

Глава Національного банку Яків Смолій представив Раді центробанку кандидатури члена правління Катерини Рожкової для затвердження на посаду першого заступника і Сергія Холода на посаду заступника голови правління. Рада НБУ затвердила обох кандидатів

Міцний долар та політики-шахраї

ФРС і ЄЦБ оголосили про свої рішення. Долар завдав удару по євро. Українські політики спробували обдурити МВФ і питання про отримання траншу знову подвіс.

Як збивають ціни на київське житло

Київська вторинка залишається ринком покупця. За даними аналітиків, на середньостатистичного громадянина, який бажає поліпшити свої житлові умови, зараз припадає близько 40 виставлених на продаж квартир. Втім, покупці все частіше не готові задовольнятися стандартним торгом від господаря, і йдуть на всілякі хитрощі, щоб збити ціну до мінімуму.

Україна і Європа: скільки продуктів можна купити на зарплату

Економісти часто сперечаються про зарплату та рівень цін в Україні і в світі. Опозиція твердить, що зарплати в нашій країні не європейські, а от ціни — майже європейські. Влада визнає, що номінальні зарплати в перерахунку на євро — дуже низькі, але вказують і на дуже низькі ціни на продукти.

Кешбек та акції: що банки обіцяють власникам кредиток

Клієнти українських банків полюбили кредитні карти. Це зрозуміло. Такі позики отримати простіше і швидше, ніж ті ж кеш-кредити. А якщо підійти до питання з розумом, можна не тільки не платити банку відсотки, а й заробляти потроху.

Конкурент Uber та Uklon вирішив розширити діяльність в Києві

Одна з європейських платформ для замовлення поїздок Taxify планує інвестувати в подальше розширення своєї діяльності в Україні.

Мінус один. Найбільший банк згортає депозитні програми

На депозитному ринку великі зміни. Один з найбільших українських банків, що входить в топ-10 за розміром депозитного портфеля фізосіб, вирішив не конкурувати за вкладників.

В Україні заборонили міжнародну платіжну систему TYME

Національний банк України скасував реєстрацію міжнародної платіжної системи «TYME», платіжною організацією якої є ТОВ «ФК „ОМП-2013“. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

ПриватБанк запустив систему безпечної зміни ПІН-коду картки онлайн

ПриватБанк запустив нову технологію захисту своїх клієнтів від карткового шахрайства за допомогою технології безпечної зміни ПІН-коду картки в режимі онлайн.

Коментарі - 1

+
+29
Zamechtatel
Zamechtatel
16 червня 2018, 10:40
#
Из главного за неделю лично для меня: начался ЧМ 2018. А из экономических событий — газпром приостановил действия стокгольмского арбитража.

Это явно более значимые события недели, чем «политики-плуты» )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися