Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 червня 2018, 20:13

Найголовніше за середу: Валютні депозити, Гройсман VS Данилюк, ризики для курсу гривні і реєстрація VW Golf SportWagen

Максимум: хто платить більше за інших за валютні депозити

Максимальні ставки за вкладами у валюті залишаються на рекордних мінімумах. «Мінфін» з'ясовував, в яких банках вкладники можуть заробити більше, оформивши депозит в доларах та євро.

У Німеччині стартує масовий розпродаж дизельних авто. Чи доїдуть вони до України

В Україну можуть масово хлинути старі дизельні автівки з Європи. Як розповів «Мінфіну» голова асоціації траблшутеров і автоексперт Сергій Креймер, німецькі оптові продавці готові почати масштабний розпродаж таких машин вже з червня. Потенційним покупцям обіцяють дуже низькі ціни.

У Києві кіберполіція та ПриватБанк«накрили» на гарячому групу шахраїв. Фото

Нацполіція провела низку обшуків за адресами проживання шахраїв та вилучила велику кількість пристроїв для несанкціонованого зчитування інформації з банківських карток клієнтів.

Світовий банк прогнозує нову фінансову кризу

З огляду на циклічність економіки, фінансова криза можлива вже в цьому році. Економісти говорять про різке гальмування світового ВВП.

Гройсман підписав подання до Ради на звільнення Данилюка

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради подання на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка.

В Україні анулюють реєстрацію офіційних VW Golf SportWagen

У автомобілів Volkswagen Golf SportWagen виявилися проблеми з сертифікатами, в результаті чого їх анулюють і їздити на такій машині буде не можна до повторної реєстрації.

Данилюк прокоментував дії Гройсмана

Після того, як прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради подання на звільнення глави Мінфіну, Олександр Данилюк дав коментар.

Нацбанк назвав короткострокові ризики для курсу гривні

Короткостроковими ризиками для курсу гривні на сьогодні є зміна умов зовнішньої торгівлі та зовнішні виплати за державним боргом. Про це розповів заступник голови НБУ Дмитро Сологуб.

Українські євробонди впали на новинах про звільнення Данилюка — ЗМІ

Українські облігації, номіновані в доларах США, подешевшали після того, як прем'єр-міністр Володимир Гройсман вніс до парламенту подання на звільнення міністра фінансів Олександра Данилюка.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися