Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 травня 2018, 19:53

Найголовніше за тиждень: Apple Pay, тарифи на проїзд, МВФ і субсидії

Apple Pay: чи варто «яблуку» поспішати в Україну

Тім Кук — CEO найвідомішою «яблучної» компанії — анонсував впровадження в Україні Apple Pay буквально в найближчі місяці. «Мінфін» вирішив дізнатися у читачів, чи потрібен їм новий сервіс.

Кличко анонсував підвищення тарифів на проїзд

Столична влада завершує процес розрахунків щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

У Ахметова можуть відібрати майже половину акцій «СКМ» за борги — ЗМІ

Після програшу у Високому суді Лондона Рінату Ахметову доведеться платити за «Укртелеком». Якщо найбагатший українець не доплатить $820 млн, у нього погрожують забрати 44% акцій «СКМ».

Кредит готівкою: чому банки люблять роздавати кеш

«Апетит» українців до кредитів поступово зростає. Банки ловлять хвилю та задовольняють попит. Особливо щедро вони роздають кеш-кредити. Максимальні суми позик поступово збільшуються, а вимоги до позичальників — стають лояльніші.

Україна перерахувала МВФ $368 млн

України 4 травня провела платіж на користь Міжнародного валютного фонду (МВФ) на загальну суму 257,25 млн спецправ запозичень ($368 млн).

У квітні міжнародні резерви зросли на $229 млн

Міжнародні резерви України зросли за квітень на 1,3% і на 1 травня 2018 року становили $18 421,1 млн (в еквіваленті), за попередніми даними.

Стало відомо, хто і коли першим запустить Apple Pay в Україні

Apple може запустити сервіс мобільних платежів Apple Pay в Україні вже у червні 2018 року.

Київ та регіони. Скільки коштували квартири в квітні

Аналітики міжнародного пошукача нерухомості Flatfy.com проаналізували для «Мінфіну» середні ціни пропозиції на вторинному ринку нерухомості в різних містах України.

«Нова пошта» розповіла, чому судиться з НБУ

Компанія «Нова Пошта», яка подала позов до Нацбанку, вважає, що прийняттям постанови №138 «Про надання національними операторами поштового зв'язку фінансової послуги з переказу коштів» регулятор вийшов за рамки передбачених законом повноважень.

Кабмін змінив правила надання субсидій

Уряд вніс ряд змін до чинних правил надання субсидії на житлово-комунальні послуги для населення.

Fitch розповіло, коли Україна отримає транш від МВФ

Fitch Ratings очікує четвертого перегляду програми з Міжнародним валютним фондом і отримання Україною чергового траншу на $1,9 млрд у третьому кварталі 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися