Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 квітня 2018, 19:37

Найголовніше за четвер: Підвищення квитків на потяг, легалізація «самобудів» і чому бідніють українці

Філіп Дюмель: український банківський ринок не буде в топ-списках інвесторів

Чотири роки потрясінь не пройшли даром для українського банківського ринку. Після «чистки», проведеної НБУ, кількість фінустанов скоротилася більше ніж наполовину. І хоча ситуація в цілому вже йде на поправку, банківська система все ще показує збитки.

Глава «Укрзалізниці» анонсував підвищення цін на квитки

Наказ Міністерства інфраструктури про підвищення на 12% тарифів на залізничні пасажирські перевезення «Укрзалізниці» з квітня цього року може вступити в силу після травневих свят.

Найбільша угода ФГВФО з продажу активів зірвалася

Фінансова компанія «Інвестор» відмовилася від покупки за 670 млн грн боргів компаній холдингу «Рітейл Груп», який управляє продуктовими мережами «Великої Кишені» і «Велмарт».

Мінфін визначив незалежних членів наглядової ради Укргазбанку

Конкурсна комісія Міністерства фінансів оголосила переможців відбору незалежних членів наглядової ради державного «Укргазбанку».

Президент продовжив легалізацію «самобудів» до кінця 2018 року

Президент Петро Порошенко підписав закон №3696, який дозволяє легалізацію об'єктів будівництва, споруджених без дозволу на проведення будівельних робіт до 9 квітня 2015 року, до 31 грудня 2018 року.

Рева розповів, чому бідніють українці

Приблизно 40% української економіки знаходиться в тіні, а тому стандартні для розвинутих країн рецепти вирішення економічних проблем не є дієвими.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися