Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2018, 20:01

Найголовніше за четвер: Довгобуди, нові вимоги до нотаріусів, валютні ОВДП і газ для населення

Парад довгобудів

Покупцям квартир в новобудовах все частіше відсувають дату новосілля. Перенесення здачі об'єктів на 6-9 місяців вже стало звичайною практикою.

Е-декларування. Кому загрожує кримінальна відповідальність

Електронну декларацію повинен подати кожен держслужбовець — від президента до секретаря сільради, а також всі правоохоронці, судді та багато інших чиновників. За які порушення при подачі е-декларації їм може загрожувати кримінальна відповідальність.

Україна має намір примусово стягнути з Газпрому «стокгольмський» борг

Зараз йде процес підготовки до примусового стягнення боргу з російського газового монополіста Газпрому на користь національного нафтогазового холдингу «Нафтогаз України» у відповідності з рішенням Стокгольмського арбітражу.

Кабмін ввів нові вимоги до нотаріусів

28 березня Кабмін затвердив постанову «Деякі питання щодо звітності зі збору на обов’язкове державне пенсійне страхування», тим самим ввівши нові вимоги до роботи нотаріусів.

Підвищення тарифів на газ для населення перенесли на червень

Кабінет міністрів продовжив спецзобов'язання «Нафтогазу» на продаж газу населенню, а також залишив незмінним тариф до червня 2018 року.

Мінфін погасив валютні ОВДП на $650 млн

Міністерство фінансів погасило валютні ОВДП на $649,995 млн. Про це повідомили в Міністерстві фінансів.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 березня 2018, 13:05
#
Державні податкові інспекції в районах, містах (крім м. Київ), районах у містах, об’єднані державні податкові інспекції втрачають статус юридичних осіб та приєднуються до головних управлінь ДФС у регіонах. Таке рішення Кабмін затвердив постановою «Про реформування деяких територіальних органів Державної фіскальної служби» 28 березня 2018 року, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Як зазначається, наступним кроком у структурній реорганізації ДФС має стати створення єдиної юридичної особи в податковому напрямі ДФС.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися