Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 березня 2018, 20:06

Найголовніше за четвер: Капітал нерезидентів, легалізація «самобудів» та напрямки Ryanair з України

Amazon або Apple. Як і коли можна буде купити акції глобальних корпорацій в Україні

На початку лютого українцям дозволили купувати акції відомих іноземних компаній, причому не десь за кордоном, а відразу на нашому ринку. Тобто для того, щоб інвестувати в Apple, Amazon або Tesla, виводити валюту за кордон буде не обов'язково. Досить звернутися до місцевого брокеру і подати заявку в Національний депозитарій України (НДУ).

Підсумки засідання FOMC. Поки без сюрпризів

Федеральна резервна система (ФРС) США підвищила ключову ставку на 0,25 процентного пункту — тепер вона встановлена в діапазоні 1,5-1,75% річних. Рішення було ухвалене 21 березня по підсумками дводенного засідання Федерального комітету з відкритого ринку (FOMC).

Квартири в Києві та регіонах. Ціни в березні

Вторинний ринок нерухомості все ще не вийшов зі сплячки. Ціни на купівлю квартир в столиці практично не змінилися. У регіонах також панує повний штиль. «Мінфін» подивився, скільки коштували квартири в Києві і регіонах в кінці березня.

НБУ занепокоєнний притоком капіталу нерезидентів

Нацбанк із занепокоєнням ставиться до активного притоку капіталу нерезидентів, які з початку року збільшили вкладення в гривневі ОВГЗ майже в три рази до понад 14 млрд грн.

Рада дозволила легалізацію «самобудів» до кінця 2018 року

22 березня 2018 року Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроект №3696 щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт.

ДФС показала нову систему блокування податкових накладних

Новації, які запропоновані ДФС для реалізації в системі блокування податкових накладних/розрахунків коригування (ПН/РК), в десятки разів зменшать кількість зупинених документів.

У мережі з'явилися перші напрямки Ryanair з України. Список

Стали відомі перші напрямки лоу-коста Ryanair з України. Рейси почнуть виконуватися восени 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися