Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 лютого 2018, 20:04

Найголовніше за четвер: «Мертві» квартири, Ryanair і майданчик Hyperloop в Дніпрі

«Мертві» квартири. Чому в Києві багато будується, але мало продається

Питання — коли ж лопне «бульбашка», яка нібито вже кілька років поспіль надувається на столичному ринку первинного житла, — в минулому році так і залишилося без відповіді. Хоча експерти пророкували гучний обвал в сегменті новобудов, який повинен був потягнути за собою різке зниження цін і масову «заморозку» об'єктів, колапсу не сталося.

Україна посіла 130 місце у дослідженні «Індекс сприйняття корупції». Відео

Україна здобула 30 балів зі 100 можливих у дослідженні Transparency International «Індекс сприйняття корупції» за 2017 рік і посіла 130 місце (зі 180 країн).

Скільки квартир продали в Україні в 2017

Портал domik.ua опублікував дані по кількості угод купівлі-продажу квартир і житлових будинків, скоєних приватними і державними нотаріусами в різних областях України в 2017 році.

У Дніпрі побудують тестовий майданчик Hyperloop

У місті Дніпро почнеться будівництво тестового майданчика для надшвидкої транспортної системи Hyperloop, розробленої Ілоном Маском. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на прес-конференції.

Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року — Омелян

Ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року. Про це на прес-конференції заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Верховна Рада 1 березня може обрати нового главу НБУ

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вважає, що 1 березня парламент вирішить питання призначення голови Національного банку України. Про це він заявив в коментарі журналістам.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися