Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 лютого 2018, 20:01

Найголовніше за вівторок: Криптовалютний хіт-парад, новий норматив для банків, пенсії і соцвиплати

Криптовалютний хіт-парад: 10 найбільш перспективних активів

Нещодавно здавалося, що заробляти на криптовалютах просто: купи біткоіни, почекай, поки вони подорожчають і продай з вигодою. Але на початку 2018 року біткоін помітно «втратив у вазі», а слідом за ним і інші популярні цифрові активи.

ВТБ Банкприпиняє співробітництво з платіжною системою VISA

З 21 лютого 2018 року ПАТ «ВТБ Банк» припиняє співробітництво з міжнародною платіжною системою VISA.

НБУвпроваджує новий норматив для банків

З метою підтримки фінансової стабільності та підвищення стійкості банківської системи до можливих шоків ліквідності правління НБУ затвердило новий пруденційний норматив для українських банків – коефіцієнт покриття ліквідністю або LCR.

Мінфін дозволить отримувати пенсії та соцвиплати в приватних банках

Міністерство фінансів України дозволить отримувати пенсії, соціальні виплати та зарплатню робітникам державного сектору в приватних банках.

НБУ розширив обсяг обов’язкової для оприлюднення інформації про банки

Правління НБУ прийняло рішення про розширення переліку даних про фінансовий стан банків та виконання ними пруденційних вимог, що підлягають оприлюдненню на сайті Нацбанку, а також інтернет-сторінках комерційних банків України.

Як платити за послуги в онлайні без комісії

Оплачувати комунальні послуги і платити за телефон з інтернетом дозволяють майже все банки і платіжні системи. У більшості випадків до рахунку додасться комісія сервісу, через який відбувається оплата, і часто ця комісія немаленька.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися