Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2018, 20:05

Найголовніше за четвер: кешбек, гарантії за вкладами і Гонтарева

Кешбек. Навіщо банки платять клієнтам

Все більше банків пропонують своїм клієнтам повернути певний відсоток від суми, витраченої за допомогою карти. Любителі безготівки отримують реальну вигоду: кожен місяць банки зараховують на їх картки не ефемерні бонуси, які можна витратити тільки в партнерських торгових точках, а справжні гроші (так званий кешбек).

Фонд гарантування хоче підняти гарантії за вкладами

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запропонував підняти гарантії по вкладах. Про це заявив директор-розпорядник ФГВФО Костянтин Ворушилін.

Після 26 лютого Гонтарева прийде зі звітом в Раду — Луценко

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева може відзвітувати на засіданні Верховної Ради вже в кінці лютого. Про це журналістам у Верховній Раді сказала представник Президента в парламенті Ірина Луценко.

ФГВФО затвердив умови реструктуризації іпотечних кредитів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб затвердив умови реструктуризації заборгованості за іпотечними кредитами фізичних осіб перед банками, що ліквідуються.

У США розкрили кіберзлочинну мережу, організовану українцем

7 лютого Міністерство юстиції США заявило про розкриття кіберзлочинної організації Infraud, яка діяла з жовтня 2010 року. Як повідомляється в релізі, організацію заснував 34-річний українець.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися