Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 січня 2018, 10:41

FXTRobomen (ФХТРобомен) — відгуки про робота-трейдера, який стабільно заробляє на біржі

Вже досить тривалий час трейдери працюють на міжнародних фінансових ринках (біржах) та використовують в торгівлі роботизованих помічників - спеціальні алгоритми, які виконують більшу частину роботи трейдера. Існують різні види таких роботів - повністю автоматичні і напівавтоматичні. Сьогодні у вас є можливість завдяки європейському брокеру Телетрейд, в рамках послуги «Синхронна торгівля» підключитися до унікального роботу ФХТРобомен і заробляти близько 20% в місяць.

Відгуки про ФХТРобомен Телетрейд, переваги проекту Синхронна торгівля

Завдяки сервісу Синхронна торгівля від європейського брокера Телетрейд ви можете отримувати прибуток, копіюючи угоди успішних фахівців, які торгують на своїх власних грошах і історично довели свій високий рівень. На відміну від інших способів пасивного інвестування, ви не передаєте гроші в управління нікому, і ваші гроші зберігаються на вашому особистому рахунку. З огляду на збереження ваших коштів, кращим вибором для успішної інвестиції буде підключення до одного з найбільш успішних трейдерів проекту Синхронна торгівля - ФХТРобомен (відгуки вже підключених клієнтів говорять самі за себе). На даний момент ФХТРобомен лідер по підключенню діючих інвесторів.

ФХТРобомен відгуки про стабільному заробітку

Відгуки про ФХТРобомен позитивні ще й тому, що це перший робот, який поєднує в собі 4 окремі прибуткові торгові системи. В основі алгоритму торгівлі знаходяться такі методики як:

  1. відстеження зароджуються нових трендових рухів;
  2. система раннього оповіщення про завершення тенденцій;
  3. кластерний аналіз рівня волатильності;
  4. консервативне управління маніменеджмента на основі сучасних математичних моделей.

ФХТРобомен, відгуки власника і історія створення

В інтернеті можна знайти безліч реклами, яка пропонує купити надприбуткових роботів і заробляти великі гроші. Але мало хто знає, що коли робот перестає заробляти на ринку, єдиний заробіток для його господаря - це його продаж!

Робот ФХТРобомен НЕ ПРОДАЄТЬСЯ ні за $50, ні за $50 000. Власник використовує ФХТРобомен тільки для себе і на свої гроші. В основі програмного коду робота знаходиться система алгоритмів, що дозволяє моментально адаптуватися під швидко мінливі умови ринків.

Відгуки про ФХТРобомен перший робот в проекті Синхронна Торгівля Телетрейд

Переваги робота очевидні:

  • Розробник робота - успішний трейдер з 18-ти річним стажем роботи на міжнародних фінансових ринках.
  • Власник сам торгує цим роботом на своїх грошах на особистому торговому рахунку
  • Власник не продав робота жодній людині. Він в єдиному екземплярі. Спроби підробити алгоритм не вдалися ще нікому.
  • Робот стабільно приносить середньомісячний дохід близько 20% протягом 4-х років: 3.5 року в проекті Телетрейд Майстер Інвест і вже 4 місяці в проекті Синхронна торгівля.
  • Підключитися до робота можна з невеликим стартовим капіталом, завдяки інтелектуальній системі копіювання угод і визначення обсягу позицій.

2 картинка. Альт: Відгуки про ФХТРобомен перший робот в проекті Синхронна Торгівля Телетрейд

ФХТРобомен - Центр Біржових Технологій рекомендує!

Підключитися до робота або дізнатися більше подробиць про його роботу та результати ви можете, звернувшись в будь-який з офісів компанії Центр Біржових Технологій в своєму місті або замовивши зворотний дзвінок. Центр Біржових Технологій рекомендує підключатися до ФХТРобомен в Синхронній Торгівлі від Телетрейд поки ще є можливість, тому що скоро кількість підключених інвесторів досягне 400 осіб, і за правилами проекту Синхронна торгівля від Телетрейд фізична можливість підключення буде зупинена.

ФХТРобомен відгуки Центр Біржових Технологій підключайся прямо зараз)

Коментарі - 5

+
+12
ballistic
ballistic
31 січня 2018, 10:46
#
«робот стабільно приносить середньомісячний дохід близько 20%»
— 20% за місяць — це майже 900% за рік! Не робот, а «мєчта» будь-якого трейдера, фінансиста чи халявщика.

Але якщо це справді курка, яка несе стабільно золоті яйця, то навіщо її рекламувати?
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 січня 2018, 11:39
#
20*12= 240, не 900 :)
+
+15
Любомудръ Назарьевъ
Любомудръ Назарьевъ
31 січня 2018, 12:44
#
1,2^12 = 8,9161
+
0
ballistic
ballistic
31 січня 2018, 15:58
#
AleksandrBank, не чекав від Вас такого нерозуміння
:)
+
+15
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
31 січня 2018, 12:01
#
Немного изучал эту тему, так вот, ни каких 100% прогнозируемых тенденций быть просто не может. Что сырьевые рынки, что рынки валют и рынки крипты очень подвержены слухам, разного рода комментариям чиновников, банкиров, индексам и т.д. Предугадать это просто невозможно если не обладать инсайдерской информацией. Да, какие-то общие тенденции есть, но это можно увидеть только проанализировав прошлое поведение рынка. Знаю, что есть много успешных трейдеров, которые могут глубоко анализировать все факторы влияющие на цену того иои иного актива, но ни какому роботу пока это не подсилу. Возможно изобрели искуственный интелект?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися