Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2018, 20:01

Найголовніше за понеділок: прогноз курсу на тиждень і золотовалютні резерви НБУ

Основну загрозу може представляти істотне перевищення попиту на валюту, підкріплене великими вливаннями відшкодування ПДВ на фоні бездіяльності або несвоєчасної реакції на це з боку НБУ. В цьому випадку ажіотаж з міжбанку дуже швидко перекинеться і на готівковий ринок. 

МЕРТ не зобов’язуватиме ФОПів встановлювати платіжні термінали

Мінекономрозвитку своєю постановою не буде зобов’язувати всіх підприємців в обов’язковому порядку встановлювати платіжні термінали.

Скільки у Нацбанка золота та валюти

Навіщо потрібні золотовалютні резерви? Скільки Україні необхідно валюти? Що зберігається в засіках НБУ — золото, валюта або цінні папери? І чи вистачить запасів центробанку, щоб розрахуватися з кредиторами України? Відповіді на ці та інші питання сьогодні під час інфодня дав заступник голови НБУ Олег Чурій. «Мінфін» вибрав головне.

Чому не варто занижувати оціночну вартість нерухомості

Про те, чому не варто занижувати оціночну вартість нерухомості і які наслідки це може мати, в своєму пості на Facebook розказав віце-президент Асоціації управителів нерухомістю Анатолій Топал.

Приватні будинки в Києві дешевшають

За останні три роки (у порівнянні з груднем 2014 року) середня вартість приватних будинків у Києві знизилася на 30,2%. За 2017 рік середня доларова ціна одного квадратного метра у виставлених на продаж приватних будинках Києва знизилася на 4,2% до $952.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
23 січня 2018, 1:55
#
Национальная комиссия по ценным бумагам и фондовому рынку аннулировала еще одну лицензию Правэкс-банка на осуществление деятельности на фондовом рынке, а именно депозитарной деятельности.
Об этом НКЦБФР сообщила по результатам своего очередного заседания, которое состоялось 18 января 2018 года.

«Принято решение об аннулировании лицензии на осуществление профессиональной деятельности на фондовом рынке – депозитарной деятельности, а именно деятельности по хранению активов институтов совместного инвестирования ПАО Коммерческий банк «Правэкс-банк».
В 2015 году НКЦБФР уже аннулировала лицензию «Правэкс-банка» на осуществление профессиональной деятельности на фондовом рынке – деятельности по торговле ценными бумагами.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися