Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2017, 20:01

Головне за вівторок: криптобульбашка та новий зліт біткоіна

«Мінфін» провів своє «криптодослідження» та розпитав читачів про їхнє бачення ринку криптовалют. Велика частина респондентів ніколи не купувала криптовалюти й не збирається цього робити. Причина проста: вони вважають криптовалюту черговою мильною бульбашкою й не хочуть втратити свої гроші.

НБУ запідозрив підопічних в приховуванні інформації під час подачі звітності

Національний банк проаналізував проміжну звітність банків і прийшов до висновку, що ряд фінустанов порушує положення Інструкції №373, яка встановлює мінімальні вимоги до розкриття банками інформації.

Фонду гарантування допомогли позбутися конкурента

За багатьма подіями фінансовий ринок не помітив вельми цікавий факт: в кінці вересня Національна комісія з регулювання ринків фінпослуг вирішила виключити ТОВ «Фінансова компанія «Фагор» з Держреєстру фінансових установ та анулювати свідоцтво про його реєстрацію.

Курс біткоіна після падіння злетів на $1 000

Після вчорашнього падіння біткоіна до $5 605, курс найпопулярнішої криптовалюти знову піднявся на $1 000.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
15 листопада 2017, 18:39
#
В ходе государственного визита в Китай президента США Дональда Трампа заключены экономические соглашения на общую сумму $253,4 млрд долларов.
Среди подписанных документов как договоры о заключении сделок, так и меморандумы о намерениях и рамочные соглашения в сфере энергетики, авиастроения и электроники. В частности, авиастроитель Boeing заключил контракт на $37 млрд, производитель широкого спектра техники General Electric – на $3,5 млрд, компания по разработке беспроводных средств связи Qualcomm – на $12 млрд.
Также три госкорпорации Китая подписали соглашение с властями Аляски и компанией Alasca Gasline Development (AGDC) о реализации на территории американского штата проектов по сжижению природного газа на $43 млрд.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися