Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2019, 14:19

Як впоратися з проблемою дорогих кредитів (тест)

Що робити, якщо взятий у банку кредит виявився занадто дорогим? Пройдіть тест та перевірте, як добре ви знаєте можливості позичальників, які опинилися у складних або непередбачених обставинах.

Люди не завжди розуміють, яку ціну доведеться платити за використання кредитів. Навіть якщо клієнт знає реальну вартість позики, з часом його фінансові можливості можуть погіршитися. Що робити в такому випадку? Як погасити дорогий борг і знизити фінансове навантаження? Як, врешті, розрахуватися за зобов'язаннями та уникнути конфліктів з колекторами і зіпсованої кредитної історії?

Партнер матеріалу

«Мінфін» спільно з Ідея Банком пропонує дізнатися про способи зниження кредитного навантаження, що доступні позичальникам українських банків.

Читайте також:Що вам відомо про шахрайство з банківськими картами? (тест)

.

Коментарі - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
22 жовтня 2019, 15:34
#
Невже потрібно перекредитуватися на більш дорогий продукт від Ідея Банка?:)
Так для інфо — кредитні продукті від Ідея Банка одні з найдорожчих на банківському ринку, навіть продукт Консолідований, по якому відбувається перекредитування з інших фін установ.

Порада позичальнику: Для того щоб зрозуміти в якому банку дешевший кредит, вам не потрібно розумітися на ставках, комісіях, умовах додаткових послуг — просто по всім банкам де розглядаєте варіант кредитування попросіть зробити розрахунок щомісячного платежу на однаковий термін. Найменший щомісячний платіж і буде критерієм де дешевша позика. Додатково ще варто дізнатися про вартість погашень через термінали (більшість банків безкоштовно або символічно 5 грн за платіж) та касу (через касу практично всі беруть комісію, і не маленьку).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися