Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
snu41602262 26 червня 2026, 3:52
ПриватБанк без жодних обґрунтованих причин заблокував мій рахунок і фактично привласнив мої кошти. Уже понад рік мене лише годують обіцянками, що питання буде вирішене, але гроші так і не повернули. Жодних чітких пояснень чи документально підтверджених причин блокування не надають.

На рахунку залишилося понад 40 тисяч гривень, доступ до яких я досі не маю. Мій досвід співпраці з банком є вкрай негативним. Не рекомендую ПриватБанк, адже в такій ситуації ви можете залишитися без доступу до власних коштів на невизначений термін.

jiotossph@gmail.com
Valya1st 25 червня 2026, 21:51
Відділення за адресою: Київ, бул. Вацлава Гавела, 57/38
Дуже обурена ситуацією, яка складається у Приваті! Причому це не одиничний випадок!
Вчора, 24.06.2026 по вул. Любомира Гузарова 30/28
Прийшовши о 14:00 оформити карту для виплат під зарплатний проект, карт не виявилося в наявності, ні visa, ні mastercard! Є тільки універсальні ((((
Менеджер направляє в приват24 для відкриття онлайн рахунку! Про те, що мені потрібен саме пластик, забуває, розгубився, мабуть.
Про те, хто і як підвʼяже карту під зарплатний проект і хто буде оплачувати комісію за зняття в АТМ без карти відповіді не отримала. Прошу у нього ідентифікувати мене і зробити заявку скаргу на відділення, за відсутність карт! Каже що ви можете залишити заявку на 3700. На мою просьбу оформити скаргу, просто відмовляється. Я настояла зробити заявку. Робить, на моє уточнення номера заявки, щоб за номером і в тел режимі (тел 3700) я могла б дізнатися про результат розгляду, менеджер відповідає, номера немає, просто позвоните на 3700 і опишете питання! Я знову наполягаю на номері заявки. Надає.
Номер 388179588.

Інший менеджер каже пройти от там вниз і ще буде відділення! На карті ГУГЛ, не позначено те віддділення. І там наче можна зробити карту, надає адресу, бул. Вацлава Гавела 57/38.
Іду туди пішки, близько 500 метрів! В 14:19 була на місці, на відділенні немає світла! Касир сидить з ліхтарем, ніхто не працює (дивіться камери), люди сидять, чогось чекають. Я йду.

Приходжу вже сьогодні, 25.06.2026 о 12:23, щоб не в обід, а виявляється, що у єдиного менеджера плаваючий обід і сьогодні він до 13:00! Завтра він може бути і у 14:00. Керівник каже, що видати картку не може через відсутність у неї доступів до програми, але це не правда, знаючи приват зсередини! Чекаю 13:00! В черзі перша! Підходжу до спеціаліста, а вона обслуговує жіночку, яка сиділа у керівника за столиком і мило спілкувалась! Виявляється, що вона буда до спеціаліста, але на момент мого звернення не озвучила цього. І от в 13:09 спеціаліст прийняв мене! Похід в банк година часу, два дні поспіль.
Kirill2007 25 червня 2026, 17:37
Відділення за адресою: Харків, майдан Конституції, 2/2
У відділенні ПриватБанку звернувся для обміну справжньої купюри євро, яка була акуратно склеєна після розриву. Працівник банку повідомив, що банк приймає таку купюру лише зі сплатою 10% комісії, пояснивши це тим, що вона є «зношеною».

На моє прохання надати чинний тариф банку або нормативний документ, який передбачає таку комісію, жодного підтвердження не було надано.

Водночас вимоги Національного банку України передбачають, що справжні банкноти іноземної валюти без ознак значного пошкодження повинні прийматися банками без обмежень. Якщо ж банк визнає банкноту значно пошкодженою та приймає її на інкасо, комісія може стягуватися лише відповідно до офіційно затверджених тарифів банку, з якими клієнт має бути ознайомлений.

Прошу ПриватБанк надати офіційне роз’яснення:

на підставі якого нормативного документа або тарифу стягується комісія 10%;
чому клієнту не було надано можливість ознайомитися з цими тарифами;
за якими критеріями купюру було віднесено до категорії значно пошкоджених.

У разі ненадання обґрунтованої відповіді буду змушений звернутися зі скаргою до Національного банку України щодо перевірки правомірності дій працівників банку.
Щербина Любов Миколаївна 77 років інвалід першої группи безстроково по втраті зору знаходжусь на лікуванні та рятуюсь від війни за кордоном — Приватбанком було заблокован мій фінансовий номер телефону та рахунок. У відновленні доступу та верфікаціі по відеозвонку та телефонному дзвонку або у чаті приват24 відмовлено — пенсія за рік заблокована. залишились банки ПУМБ та Монобанк- на які переведено отримання пенсіі. Повернутися до України до завершення війни не маю можливості. Це просто відверте порушення моіх інтересів та прав як людини та інваліда.
Ірина Гуриненко 25 червня 2026, 13:58
Незважаючи на пред’явлення паспорта, мені було відмовлено у обслуговуванні через касу, оскільки я не є власником картки цього банку та мої персональні дані не верифіковані в їхній системі 🫪
Особливе занепокоєння викликає те, що паспорт не був прийнятий як достатній для здійснення касової операції. Натомість мені категорично відмовили та наполягли на необхідності попереднього оновлення (верифікації) персональних даних через менеджера банку. Лише після проходження цієї процедури мені запропонували повторно звернутися до каси.

Фактично, було відмовлено в отриманні банківської послуги, незважаючи на наявність документа, що посвідчує особу, і це викликає обґрунтовані сумніви щодо правомірності таких дій та відповідності їх вимогам чинного законодавства і нормативних актів Національного банку України.
anni inna 25 червня 2026, 10:07
При спробі зайти на сайт видає помилку 403 FORBIDDEN
Svetlana Drachuk 25 червня 2026, 0:50
18.06.2026 в 20.40 я намагалася поповнити картку на суму 6000.00 грн через термінал самообслуговування ПриватБанку, що розташований за адресою: Київська обл., смт Глеваха, вул. Ботанічна, 34 (магазин «Пчілкамаркет»). Під час приймання купюр термінал технічно завис, кошти вилучив, чек не видав і перезавантажився, не зарахувавши гроші на рахунок. Банк відмовив у поверненні коштів (заявка № 31643190), формально посилаючись на «відсутність надлишків». Прошу НБУ зобов’язати АТ КБ «ПриватБанк» провести детальне розслідування, перевірити технічні логи термінала на предмет системного збою у вказану дату та повернути мої особисті кошти в розмірі 6000.00 грн
pvnch 24 червня 2026, 21:46
Відділення за адресою: Чернігів, пр-т Перемоги, 92
Користуюсь багато років, досвід швидше позитивний ніж негативний. Чудовий зручний додаток, багато банкоматів і терміналів. Іноді буває важко зв’язуватись з підтримкою. У відділеннях багато людей, ставлення персоналу не завжди хороше, можуть грубити.
snu07132524 24 червня 2026, 17:29
При обміні валюти відмовились прийняти 100 доларів, невеликі рижі плями які світяться, але ж це державний банк, який мав би приймати все. Приватний обмінник взяв без питань, були шоковані що банк відмовився.
Le Le 24 червня 2026, 13:28
Я є власником дебетової Картки. Картка використовується виключно для особистих та соціальних зарахувань, кредитний ліміт — 0.00 грн, встановлено заборону на інтернет-оплати.16.06.2026 магазин «Мегаспорт» здійснив повернення коштів за товар у розмірі 2389 грн. Кошти на баланс карти не надійшли. 24.06.2026 у чаті підтримки оператор підтвердив, що зарахування відбулося, але банк примусово забрав гроші на погашення якогось міфічного «технічного мінусу» (овердрафту), який нібито виник раніше, але який не відображається у Приват24. В офіційній довідці за червень банк намалював незрозумілі мені транзитні обороти. Розшифровувати цю графу та реєструвати внутрішню скаргу оператори чату навідріз відмовляються, відправляючи стандартні відписки. Банк просто привласнив моє законне повернення від магазину для перекриття власних технічних збоїв.Офіційну скаргу з усіма скріншотами та довідкою вже відправлено до Національного банку України (НБУ). Вимагаю від керівництва ПриватБанку негайно розібратися у ситуації, надати повну деталізацію та повернути мої 2389 грн на доступний баланс карти!"
Dmitrich 24 червня 2026, 12:07
Я як підприємець є клієнтом ПриватБанку, але хочу висловити глибоке обурення процедурою зміни відділення обслуговування. Банк категорично вимагає особистої присутності, що є абсолютно неприпустимим у 2026 році.

Ось чому ця політика потребує негайного перегляду:

1. Це прямо суперечить позиціонуванню банку як технологічного лідера. Цифровізація має бути не лише у рекламі, а й у реальних бізнес-процесах.
2. Чинне законодавство України дозволяє повноцінну верифікацію клієнта за допомогою КЕП, тому фізична присутність заради папірця є застарілою вимогою.
3. Вимога візиту створює серйозні логістичні та часові незручності, які прямо впливають на ефективність роботи мого ФОП.
4. Окремо хочу наголосити на питанні інклюзивності. Я є людиною з інвалідністю 1 групи, і змушувати мене фізично відвідувати відділення лише для того, щоб підписати службову записку — це ганебно і дискримінаційно. У той час, коли держава та суспільство намагаються будувати інклюзивне середовище, банк створює штучні перешкоди для доступу до власних послуг.

Вимагаю переглянути внутрішні інструкції та впровадити можливість зміни відділення через електронні канали зв’язку з використанням підпису. Сподіваюся, що представники банку звернуть увагу на цей відгук не шаблонною відповіддю, а реальними змінами у своїх процедурах.
Irina Eglit 23 червня 2026, 14:16
Відділення за адресою: Київ, вул. Рональда Рейгана, 4
Хочу висловити щиру вдячність працівниці відділення ПриватБанку за адресою Київ, вул. Рональда Рейгана, 4 — Пилипенко Наталії.Наталія продемонструвала високий професіоналізм та надзвичайно сумлінне ставлення до клієнтів. Вона оперативно та якісно допомогла вирішити складне питання з оформленням документів для фінансового моніторингу. Завдяки її чітким діям, компетентності та турботі про наш час, нам не довелося їздити до банку кілька разів — усе було вирішено за один візит. Побільше б таких кваліфікованих та чуйних фахівців! Прошу керівництво банку відзначити відмінну роботу Наталії
Lyuba Turchak 22 червня 2026, 13:58
Щира подяка працівникам відділення Приват банку в місті Винники Львівської області за людяність та швидке реагування! ДЯКУЮ!
Juliia Kainova 22 червня 2026, 11:20
Відділення за адресою: Рівне, вул. Василя Червонія, 39
Один спеціаліст у відділенні приймає людей з усього району. Всі інші або у відпустці або на якійсь дивній нараді в 11 ранку, коли навала клієнтів. Душно у відділенні. Люди чекають і багато хто просто ідуть. Жахливо!!!
snu19426761 21 червня 2026, 20:54
Доброго дня. Хочу залишити скаргу на неправомірні та непрофесійні дії менеджера ПриватБанку.У четвер, 18 червня 2026 року, приблизно о 15:23, я звернулася до відділення за адресою: місто Київ, вулиця Академіка Заболотного, 48а, щоб оновити інформацію про себе. Працівниця банку спілкувалася зі мною зверхньо та зневажливо. Вона почала наполегливо нав’язувати мені кредитну картку «Універсальна». Після моєї категоричної відмови менеджер перейшла до психологічного тиску та залякування. Вона влаштувала мені справжній допит, запитавши: «Яку максимальну суму вам пересилають на картку?». Вважаю, що такі питання у загальному залі відділення є абсолютно неправомірними та порушують банківську етику.Я відповіла, що буває 3 тисячі гривень. На що менеджер грубо заявила: «Я вам ставлю ліміт на перекази на вашу картку 3 тисячі гривень, якщо вам надішлють більше, вам доведеться звітувати перед банком за надходження». Я розгубилася і перепитала щодо цього обмеження, проте вона лише зневажливо повторила свою інформацію.У результаті візиту я почувалася обманутою та ображеною. Перевіривши згодом додаток Приват24, я побачила, що мій місячний ліміт на перекази по Україні насправді залишається стандартним — 100 000 грн. Тобто співробітниця банку відверто збрехала мені про правила фінансового моніторингу та перевищила свої повноваження, намагаючись у такий брудний спосіб «помститися» за відмову від непотрібної мені картки або змусити мене повернутися та все ж оформити її.Я вже зафіксувала скаргу на грубу поведінку в чат-боті, але вважаю, що дезінформація, маніпуляції та залякування клієнтів правилами фінмоніторингу — це набагато серйозніший проступок. Прошу керівництво банку провести внутрішнє розслідування за логами мого профілю (система фіксує, який саме менеджер здійснював перегляд та роботу з моїми даними в цей час), вжити суворих дисциплінарних заходів до цієї працівниці та надати мені офіційну відповідь.
snu79912813 19 червня 2026, 20:00
Відділення за адресою: Львів, вул. Сихівська, 8
Щиро вдячна менеджеру Байло Іванці за кваліфіковану допомогу.Найкращий фахівець своєї справи.Рекомендую.
ChaikaDY 18 червня 2026, 21:40
Відділення за адресою: Київ, пр-т Оболонський, 26
Банк надіслав запит на підтвердження походження коштів. Я звернулась у відділення де подала письмове пояснення і прикріпила довідку ОК-7. Спочатку все було добре потім через ДНК днів знову зʼявилося це повідомлення. Я зателефонувала на 3700 і мені сказали що довідка ОК-7 погано сфотографована, я роздрукувала і скинула знову. Тоді вони попросили пояснення куди я переводила кошти, я надала пояснення у письмовому вигляді. Пізніше сказали що все ок і відправили в у відділення банку підписати якісь документи (сказали що працівник банку зрозуміє). Я прийшла вона сказала що нічого підписувати не потрібно і там все ок. Тоді знову почали приходити повідомлення про надання пояснення щодо надходження коштів (сказали що моїх документів мало). До цього я вже 3 рази була у відділенні і постійно на звʼязку з операторами банку. В мене немає скільки часу ходити туди сюди, і я пішла написала заяву на розірвання ділових відносин 29.05.2026. Виявилось що її неправильно подали. Тоді я написала заяву просто на розірвання ділових відносин вже пройшло майже 2 тижні з того часу, але дій немає. Сказали що банк сам розірве зі мною ділові відносини на протязі 21 дня. 21 день вже пройшов, а дій і досі нуль. Зараз з інтернету я дізнаюсь що потрібно чекати 30 днів. Але я була у 3-х різних відділеннях і кожен працівник і оператор каже що 21 день. При тому що у відділенні на Оболоні я була 5 разів і жодного разу мені не дали прямої відповіді на мої запитання. Просто розводять руками і кажуть або кожен різну інформацію, або просто розводять руками і кажуть що не знають.
Tyryta 18 червня 2026, 15:29
Хочу відзначити і подякувати за допомогу, підтримку та оперативність менеджеру ПриватБанку Лаворчук Руслану, також керівнику відділення Максиму Олександровичу, за адресою: м. Бровари, вул. Грушевського Михайла, буд. 9/1.

Я Вам дуже вдячний, побільше таких людей на посадах і ми все зможемо разом 🇺🇦 💪🤝🫡
Слава Україні!!!
Не знала де запитати то напишу тут як відгук. в цілому роботою банку задоволена.Але іноді бувають труднощі при роботі як у всих. Можливо така помилка лише у мене я пробувала у різних браузерах. Вкладках Інкогніто але все одно нічого не виходить пише Сталася помилка під час завантаження Приват24 і червона кнопка по центру Повторити спробу але безрезультатно. Дані браузерів також чистла включно з кукі файлами.
А Филонова 17 червня 2026, 17:39
Надійність, оперативність, швидкість, уважність -це про приват24. Операторы найкращі!

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Приватбанк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.