Блокування картки військовослужбовця на фронті (немає зв’язку, лише Starlink)

перевіряється
Liliia Prut
Мій чоловік виконує бойові завдання на передовій. Мобільного зв’язку там немає взагалі, єдине джерело зв’язку — супутниковий інтернет Starlink. ПриватБанк заблокував його картку.
Він неодноразово намагався розблокувати її через текстовий чат «Допомога online» у Приват24. Однак пройти верифікацію технічно неможливо: через специфіку роботи Starlink (постійні мікрообриви при перемиканні супутників та використання іноземних IP-адрес) система безпеки банку постійно збоїть, обриває сесію чату або вимагає підтвердження через звичайний мобільний дзвінок, який туди фізично не доходить. Командування з безпекових причин не має змоги відпустити його в місто чи цивільний населений пункт для відновлення зв’язку.
Боєць залишається на нулі без доступу до грошового забезпечення. Прошу службу безпеки та вищу підтримку банку втрутитися в ситуацію: зв’язатися з ним у чаті та надати можливість пройти верифікацію в ручному режимі (через фото з паспортом у текстовому чаті), відключивши на час перевірки автоматичні скидання сесії та обов’язкові мобільні дзвінки

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Блокування картки військовослужбовця на фронті (немає зв’язку, лише Starlink)