Хочу звернути увагу керівництва ПриватБанку на кричущий технічний збій у роботі додатка Приват24, через який банк неправомірно нарахував мені відсотки за вихід із пільгового періоду.Я є постійним клієнтом ПриватБанку вже близько 20 років, а також обслуговуюся тут як приватний підприємець (ФОП). За всі ці роки я завжди вчасно та відповідально виконував свої зобов’язання.26-го числа о 00:25 я здійснив платіж на кредитну картку для закриття ліміту. Одразу після проведення операції мобільний додаток Приват24 видав мені офіційний екран-підтвердження з текстом: «Обов'язковий платіж внесено і кредитний ліміт продовжено до 25 липня».Я зафіксував це повідомлення на скріншоті та був упевнений, що умови виконано. Проте згодом банк нишком нарахував мені відсотки за весь місяць користування лімітом. Мою внутрішню апеляцію банківські працівники вищого рівня відхилили, формально пославшись на час транзакції та повністю проігнорувавши той факт, що їхній власний додаток офіційно підтвердив успішне продовження періоду і ввів мене в оману.Наразі мною вже направлено офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо порушення прав споживачів фінансових послуг. Вимагаю від ПриватБанку провести внутрішню технічну перевірку та повернути неправомірно списані кошти. Клієнт із 20-річним стажем та ФОП не має відповідати своїми грошима за некоректне відображення інформації в інтерфейсі банку

Kadona
Kadona
6 липня 2026, 9:57
Доповнюю відгук. Офіційні менеджери напрямку Gold та обслуговування ФОП у ПриватБанку щойно повідомили мені, що нічим допомогти не можуть. Повністю проігнорували той факт, що додаток Приват24 ввів мене в оману офіційним повідомленням про успіх транзакції та продовження ліміту. На жаль, банк продемонстрував нульову лояльність до клієнта з 20-річним стажем. Оскільки через цей технічний збій софту банк списав з мене відсотки за 55 днів на суму боргу 200 000 грн (а це величезні кошти) і продовжує щодня нараховувати , я офіційно заявляю: якщо Головний офіс банку та НБУ не мають можливості вирішити це питання, в мене немає вибору окрім повністю закрити всі рахунки ФОП та фізичної особи в ПриватБанку та звернутися за рефінансуванням цього боргу до іншого банку та повністю перевести туди всі бізнес-обороти свого підприємства. Втрата клієнта через технічну помилку вашої програми — це виключно вибір банку"

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк зняв відсотки попри офіційне повідомлення додатка Приват24 про продовження пільгового періоду.