Мінфін - Курси валют України

Встановити
Money4You
Зареєстрований:
18 листопада 2019

Останній раз був на сайті:
4 липня 2024 о 15:55
Money4You — Мікрокредити та особисті фінанси
26 червня 2024, 16:34

Онлайн курси, після яких можна заробити гроші

Для багатьох віддалена робота може стати найкращим варіантом. Такий спосіб заробітку дозволяє самостійно організовувати робочий процес, бути собі керівником, не витрачати час та кошти на дорогу, регулювати навантаження, виконувати лише ті проєкти, які подобаються, а також встановлювати свою ціну на послуги. Сьогодні можна знайти багато цікавих платних та безкоштовних онлайн-курсів для переходу на віддалений формат роботи. Розглянемо найцікавіші варіанти.

Курс 1. Продаж товарів на Amazon

Стати продавцем. Курси продажів на Amazon спрямовані на те, щоб розказати, як продавати свої товари на Amazon або закуповувати товари і продавати локально через свої соц мережі, наприклад. Ви дізнаєтесь як налаштувати обліковий запис продавця міжнародної торговельної платформи; опануєте працюючі способи знайти товари для продажу, отримаєте рекомендації щодо вибору прибуткового товару, який захочуть купити. Підійде матусям у декреті, може стати як основним джерелом заробітку, так і додатковим прибутком.

Курс 2. Онлайн-продаж цифрових продуктів

Продавати цифрові продукти – подарункові бирки, розмальовки, списки покупок продуктів, цитати відомих особистостей, нотатники, різноманітні візерунки тощо, які клієнти можуть завантажувати на свій комп'ютер і роздруковувати вдома, дуже зручно. Це популярний товар, який охоче купують по всьому світу. Створивши один цифровий файл, можна продати його скільки завгодно разів, зокрема на Etsy. Є окремий курс, що навчає покроково досягти успіху у такій цікавій онлайн-роботі.

Курс 3. Ведення тематичного блогу

Ведення власного блогу дозволяє добре заробляти, займаючись улюбленою справою. На курсах блогерів-початківців ви відповісте собі на питання:

  • навіщо вам особистий блог;
  • про що у ньому писати;
  • як створити блог: всі етапи та особливості процесу;
  • як його монетизувати;
  • поради щодо успішного ведення блогу.

Блог може бути особистим, коли ви розповідаєте про своє цікаве, наповнене подіями життя, або тематичним: про кулінарію, астрологію, косметологію, виховання дітей, догляд за котами, вирощування домашніх рослин тощо.

Курс 4. Транскрибація аудіо або відео

Конвертація аудіо- або відеоконтенту у текст є досить популярною послугою, яка завжди актуальна. Сьогодні багато компаній шукають транскрибаторів. Тому такий курс може бути дуже корисним для вас. На ньому вам розкажуть, що потрібно, щоб стати транскрибатором, як знайти клієнтів, скільки може заробити такий фахівець, а також деякі нюанси цього напрямку. Цей підробіток може стати досить цікавим для вас.

Курс 5. Ведення бухгалтерії для власників бізнесів

Стати віддаленим бухгалтером, не маючи відповідної освіти та професії, цілком реально. На курсі студенти дізнаються:

  • що таке бухгалтерський облік;
  • кому підходить цей вид бізнесу;
  • як знаходити клієнтів;
  • скільки коштує така діяльність.

На просторах інтернету багато курсів, що навчають цій професії, але вам слід уважно поставитися до вибору і знайти ті, які мають найкращі відгуки та допомагають знайти перших замовників.

Курс 6. Створення текстового або відеоконтенту

Ця професія підійде творчим людям, які вміють писати цікаві тексти, що інформують, розважають або продають, а також тим, хто вміє добре знімати фото та відео. Такі спеціальності актуальні завжди, адже у нас час жоден бізнес не працюватиме без власного сайту, лендінгу або сторінки у соцмережах. І ці сторінки, платформи, сайти потрібно наповнювати. Тож у вас буде завжди багато роботи. І цей курс буде актуальним як ніколи.

Курс 7. Написання книги в електронному форматі

Написання власної електронної книги – чудовий спосіб заробити гроші, не виходячи з дому. Якщо у вас є чим поділитися зі світом, вам точно сподобається така ідея. Написавши раз корисну книгу на актуальну тему, ви зможете забезпечити собі пристойний пасивний дохід для цікавого, насиченого життя.

На курсі ви зможете дізнатися:

  • як визначитися з темою;
  • поради щодо написання цікавої книги;
  • що потрібно автору для презентації свого твору читачам;
  • стратегії, які використовуються для запуску книги;
  • особливості онлайн продажів художнього твору.

І це лише невелика частина усіх доступних онлайн-курсів по роботі вдома, які можуть допомогти вам отримати корисні навички та успішно реалізуватися у новій професії.

Більша частина перелічених вище професій не вимагає сертифікатів і тривалого навчання в університеті. Отже, ви зможете почати працювати й заробляти досить швидко. Крім того, більшість з наведених вище курсів для роботи вдома призначені для самостійного вивчення у зручному для вас режимі. Часто викладається інформація, як і де шукати клієнтів. Або найкращим студентам пропонують роботу одразу після проходження навчання.

Обирайте цікавий для вас напрямок, вивчайте нову спеціалізацію і монетизуйте свої навички, адже працювати на себе зручно і цікаво.

Переглядів: 56, сегодня — 2
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися