Мінфін - Курси валют України

Встановити
Money4You
Зарегистрирован:
18 листопада 2019

Последний раз был на сайте:
26 червня 2024 о 17:08
Money4You — Онлайн кредити і все про них
17 червня 2024, 15:16

ТОП-10 популярних професій сьогодні

Вибір фаху тільки у підлітковому віці здається простим та зрозумілим. З часом уподобання змінюються, а ринок праці диктує власні умови. Складнощі, що пов'язані з вибором прибуткової професії, не можна залишати поза увагою, а поточні умови життя не дають права на помилку.

Використати зміни на свою користь здається неможливим, проте вихід є. Допитливі користувачі, які зацікавлені у кращих змінах, знайдуть потрібні варіанти. Для цього варто обговорити ТОП професій, які приносять прибуток.

ТОП напрямків, які допомагають заробляти

Поцікавитися способами заробітку без інвестицій дуже привабливо, але знайти та підібрати таку професію занадто складно. Піти простішим шляхом та почати заробляти допоможе перелік перспективних фахів.

IT-фахівець

Потреба в освіті за професією поступово зникає, тому сьогодні приєднатися до перспективного напрямку набагато простіше. Відсутність навичок у кодуванні не зупинить вас у пошуках. Натомість радимо подумати про навчання в одній з IT-шкіл. Тут здобувають професію тестувальники ПЗ та менеджер проєктів.

Дизайнер

Для створення макетів достатньо генерувати ідеї та втілювати їх у життя. На допомогу приходять курси для дизайнерів, де викладають досвідчені спеціалісти. Приємна новина у тому, що для освоєння професії не потрібно гарно малювати або виконувати технічні креслення. Достатньо потужного ПК.

Монтажер відео

Поширення соціальних мереж та перехід до відеоформату публікацій створили основу для нових професій. До таких відносять монтажера, послуги якого потрібні багатьом блогерам та добре оплачуються.

SMM-менеджер

Просування брендів у Мережі дозволить отримувати стабільний прибуток. Навчання професії не вимагає багато часу, а реалізувати навички достатньо просто. Новачкам допоможуть онлайн-курси, а оплатити їх можна завдяки мікропозиці від Money4you.

Менеджер проєктів

Якщо ви розумієтесь на тайм-менеджменті та любите живе спілкування, поцікавтесь професією менеджера проєктів. Потреба у спеціалістах цього фаху росте щодня, тому довго шукати роботу (попри відсутність досвіду) не доводиться.

Маркетолог

Професія маркетолога не менш популярна. Кандидати на посаду створюють резюме, вказуючи свої навички роботи. Отримати їх для «легкого старту» допомагають відео та текстові матеріали, які часто доступні безкоштовно.

Бариста

Прихильність до кави та трішки зусиль відкриють шлях до цієї професії. Інвестиції потрібні для купівлі обладнання та відточування важливих навичок. Обрати цей фах варто тим, хто чудово знаходить спільну мову з ледь знайомими людьми. Бариста – це завжди трішки психолог, тому приємне спілкування необхідне для просування своїх послуг.

Трейдер

Торгівля фінансовими активами приносить хороший прибуток, а до цього доводиться витратити трохи часу та грошей на:

  • освоєння торговельних інструментів;
  • навчання у досвідчених брокерів;
  • купівлю перших торговельних активів.

Напрям отримує все більше уваги, оскільки роботу можна виконувати у будь-якому місці.

Автор статей

Писати тексти для брендів та сайтів вигідно, проте знадобиться досвід у сфері продажів. Серед переваг – висока ймовірність збільшення популярності, створення власного бренду в соціальних мережах та постійний розвиток.

Тренер

Увага до свого здоров'я з легкістю перетворюється у прибуток. На шляху до статусу тренера потрібно і себе привести у форму, і прищепити любов до корисних звичок. Щоб виконати це непросте, але привабливе завдання, варто дізнатися більше про Money4you та її мікропозики для малого бізнесу.

Просмотров: 52, сегодня — 8
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися