Мінфін - Курси валют України

Встановити
Lan4ik
Светлана Ледникова
Зареєстрований:
2 жовтня 2015

Останній раз був на сайті:
31 жовтня 2023 о 08:21
Підписчики (1):
Belfort94
Джордан Белфорт
NY
20 квітня 2019, 15:53

Від чого залежить успіх у житті.

Один мудрець шукав здатного і талановитого учня, який мав би достатніми навичками і вміннями, щоб передати йому свої знання, коли помре. Він вирішив зібрати всіх учнів. І ось зібралося безліч учнів. Мудрець сказав їм:
— У мене виникла проблема, і я хочу знати, хто з вас зможе її вирішити. Бачите — в стіні позаду мене знаходиться найбільші, важкі і масивні двері в місті. Хто з вас зможе відкрити її без сторонньої допомоги?
Деякі з учнів просто опустили голову: проблема здавалася нерозв'язною. Інші досліджували двері більш ретельно, обговорили можливість використання важеля і особливо матеріалу і прийшли до висновку, що вирішити це завдання неможливо. Всі сказали, що зробити те, що просив мудрець, неможливо. Тільки один учень підійшов до дверей і її ретельно дослідив. Він простукав її поверхню, намагаючись оцінити її товщину і щільність матеріалу, зазначив, з чого зроблені двері і наскільки надійно змащені петлі. Він ретельно перевірив її, використовуючи свої очі і руки. Він стукав по ній, натискав, тиснув на певні ділянки. Всі припускали, що двері були зачинені або її заклинило. А на справді вона була лише злегка прикрита. Учень глибоко зітхнув, зосередився і м'яко штовхнув двері. Двері з легкістю і без найменшого опору відкрилася. Вони були розроблена і сконструйована так бездоганно, що досить було найлегшого поштовху, щоб вони відкрилася. Мудрець знайшов собі наступника. Він повернувся до решти учнів і сказав такі слова:
— Успіх в житті і роботі залежить від декількох ключових факторів, і сьогодні ви могли спостерігати їх у дії.
1 — дозвольте своїм почуттям повністю дослідити і зрозуміти реальність, яка вас оточує.
2 — не робіть поспішних і тому неправильних висновків.
3 — будьте досить сміливі, щоб прийняти рішення.
4 — прийнявши його, дійте впевнено і без сумнівів.
5 — зосередьтеся і вкладіть в цю дію всю вашу силу і енергію.

І, нарешті, не бійтеся зробити помилку.

Переглядів: 290, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися