Мінфін - Курси валют України

Встановити
Lan4ik
Светлана Ледникова
Зареєстрований:
2 жовтня 2015

Останній раз був на сайті:
31 жовтня 2023 о 08:21
Підписчики (1):
Belfort94
Джордан Белфорт
NY
19 квітня 2019, 13:13

Правила які притягують вдачу та успіх.

Вміння приймати подарунки долі. Щасливчик, на стороні якого завжди присутня удача, вірить, що йому щастить, він ніколи не проходить повз збіг обставин. Однак є люди, які завжди всім незадоволені, вони не вірять в долю, не цінують те, що мають, і постійно бурчать. У такому випадку шанси на удачу виключені, відзначають експерти. Важливо переглянути модель свого сприйняття життя і переключитися на хвилю позитиву і прийняття позитивних моментів, які посилає Всесвіт.

Внутрішня гармонія. У питанні залучення удачі і успіху важливим є перебувати в злагоді з самим собою. За словами парапсихологів, підсвідомість людини і світу пов'язані нерозривно. Якщо людина йде проти себе і постійно бореться зі своїм внутрішнім світом, то ця війна неухильно веде до невдач і проблем на фізичному рівні.

Вміння не боятися «щасливого» моменту. Найдивнішим є те, що багато позбавляють себе удачі і успіху через острах бути щасливчиком. Для кого-то це незвично, страшно і навіть наївно. Переконаність у тому, що у серйозних людей завжди є проблеми, призводить до того, що вони дійсно починають з'являтися. Щасливі люди їм здаються поверхневими і незрілими, як малі діти. Важливо відмовитися від такого мислення, тоді шанс на удачу і успіх в справах неодмінно з'явиться, запевняють психологи.

Переглядів: 314, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися