Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2022, 5:00

Обговорення валютного ринка 12–13 листопада 2022

Листопад 2022
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Коментарі - 110

+
0
Admin
Admin
14 листопада 2022, 5:00
#
Продолжение обсуждения
+
+162
bonv
bonv
13 листопада 2022, 20:31
#
США готують новий пакет військової допомоги для України.
Про нього оголосять найближчими тижнями, заявив журналістам радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван під час брифінгу.
«Ви знаєте про один пакет допомоги, про який ми щойно оголосили, буде й інший у найближчі кілька тижнів», — зазначив Салліван.
За його словами, США, як і раніше, стабільні у наданні допомоги в галузі безпеки Україні.
Радник президента США додав, що другий пакет допомоги буде приблизно того ж обсягу, якими були попередні.
Наразі Білий дім консультується з Конгресом щодо додаткових ресурсів на наступний рік.
+
+60
bonv
bonv
13 листопада 2022, 18:17
#
Якщо західні країни продовжать підтримувати Україну у війні з Росією, то на полі бою взимку станеться перелом на користь української держави.
Абсолютний кінець війни можливий навесні-влітку, розповів колишній очільник російського уряду, опозиціонер Михайло Касьянов під час інтерв'ю журналісту і засновнику видання «Гордон» Дмитру Гордону.
За його словами, в РФ політики, зокрема, президент Володимир Путін, тримають в голові лише одне — перемогу своєї країни.
«…Вони сподіваються на те, що народ у Європі не витримає, почне вимагати від своїх урядів зменшити допомогу Україні - і тоді не вийде перелому на користь України на полі бою. Який у січні-лютому, мабуть, станеться. І тоді вже буде видно кінець. Тобто, початок поразки. Кінець буде вже, мабуть, навесні-влітку. Кінець абсолютний», — спрогнозував співрозмовник.
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
13 листопада 2022, 17:49
#
Сьогодні наявну картину малює режисер постановник валютників міста Києва! Такий собі коригувальник в курсоутворенні, який має «чарівний свисток». Крупний опт, на якому шуршать конверти, дає орієнтир позначок для праці Обмінкам. Тому не присіли з обід і до завершення, хоча традиційно так відбувалось, фіксували загін «вихідного»!
Деякі оператори намагались з основного бомонду випасти, піти на зниження, але команди не було, повертались в загальний стрій далі тягнути ярмо в позначках:) В інших містах навпаки скрізь присіли, але варто завтра Києву з відкриття показати напрямок на ріст, таряться наші «бідняки», то всі міста галопом повернуться до напрямку вгору, графік малюватиме «американську гірку». Як кажуть:«Хитай, але на Київ поглядай»!
+
+253
Патріот України
Патріот України
13 листопада 2022, 17:25
#
Вражаючий результат: ЗСУ за тиждень деокупували на Півдні 179 населених пунктів на понад 4,5 тисячах кв. км, це територія, яка майже вдвічі більша за Люксембург.

https://www.facebook.com/watch/?v=1930029017201206

Слава ЗСУ!
+
0
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
13 листопада 2022, 13:33
#
Товклись, товклись по Києву на рівні 40.60/, але оператори вирішили далі штовхати, протиснули на моменті! Заявки з’являються 40.61−63/ на себе, тобто до вечора можуть підкинути й вище!
+
+15
AFTERBURNER
AFTERBURNER
13 листопада 2022, 13:24
#

Доброго 263 бойового дня!
+
+22
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
13 листопада 2022, 10:57
#
Вітаю товариство.
Гарні новини з фронту, звільнення Херсону, ніяк не впливають на курс вихідними, зросли на 20−25коп.Чому так відбувається, наче є позитив зараз для зміцнення гривні?
По-перше, психологічний фактор очікування на агресію зі сторони рф, так-так, краще сховатись у валюту, або притримати, так міркують і оператори, що підіймають котирування, а також гравці з гривнею відкупаються.
По-друге, потекла гривня від Казначейства, що додало «палива» на готівковий ринок і цим тисне на курс, увійшли в такий період.
По-третє, загін «вихідного дня» ніхто не відміняв, тобто оператори намагаються продати дорожче валюту, поки банки зачинені, потім традиційно в понеділок попускає вниз. Але зараз не факт, бо що переважить визначає сам ринок, тобто можливо і присядемо, а потім різко піднімемось на якомусь негативі. Банки допомагають зсуватись курсу вище, наприклад такий як державний Приват світить на продаж /40.35, є індикатором, що межа не означена, ЧР теж отримує зелене світло на коливання вище, та поступово повзем вгору, так малює графік останніх двох тижнів.
Тобто у висновку, повернення можливе до рівня 40.50, суттєвіше зміцнення гривні навряд чи, але й ріст до 41 і вище теж ніхто не відміняв у виникненні форс-мажорних обставин наступного тижня.
+
+57
bonv
bonv
13 листопада 2022, 9:31
#
Президента Р Ф Путіна вже почали «зливати». Диктатор став нерукопожатним, з ним ніхто не буде говорити. А тому він може втратити владу вже найближчими днями.
Такою думкою в ефірі нового випуску проекту «Аргумент» поділився письменник і політтехнолог Михайло Шейтельман. Він зазначив, що у РФ немає ніякого плану, Кремль діє похапцем.
«Я думаю що у них немає зараз сценарію, тому що у Росії немає ані стратегії, ані тактики… Все, що вони роблять останні два-три дні, ось це відступ з Херсона, все похапцем, поспіхом, тобто прямо зараз приймаються з місця рішення. І взагалі вже останні кілька місяців у них немає ані стратегії, ані тактики. Що вранці вирішили, те й роблять. Зараз у них закінчився певний етап життя. Закінчився етап під назвою «Ми чекали G20, раптом розрулиться, ми чекали, раптом зможемо домовитися і обміняти Херсон», — розповів Шейтельман.
Однак у РФ нічого не вийшло, нічого не «розрулилося». А тому, зазначає Шейтельман, їм доводиться обирати нову тактику. Звичайно, зазначив політтехнолог, РФ все ще хоче знищити інфраструктуру України, проте є ще дипломатична складова.
«Але мені здається, зараз росіяни підійшли до переломного для себе етапу, коли їм доведеться приймати ще одне важке рішення. І це вже вам не Стремоусов, це вже, думаю, сам Путін. Тобто на ньго чекає нелегка доля, його явно повинні позбавити частини повноважень, а можливо і всіх повноважень», — вважає Шейтельман.
+
+75
bonv
bonv
13 листопада 2022, 9:28
#
Виведення російських військ з Херсона розколює Кремль — ISW.
Втрата Херсона — нова поразка Путіна в очах його прихильників після підриву Керченського мосту.
+
+178
Патріот України
Патріот України
13 листопада 2022, 9:18
#
Чергова «бавовна» на Херсонщині: ЗСУ вдарили по будівлі з 500 окупантами — трупи вивозили вантажівками, — Генштаб.

https://www.stopcor.org/ukr/section-suspilstvo/news-bavovna-na-hersonschini-zsu-vdarili-po-kazarmi-rf-u-dnipryanah-podrobitsi-13−11−2022.html

Респект ЗСУ!
+
+63
AleksandrBank
AleksandrBank
13 листопада 2022, 8:50
#
Молодий мільярдер із топ-10 Forbes втратив усі статки за 48 годин.

Пам’ятаєте Сема Бенкмана-Фріда, чия криптобіржа FTX днями збанкрутіла? Так ось, без грошей залишилися не лише клієнти, а й він сам. Forbes підрахували, що Фрід втратив близько $16 млрд.

Це один із найбільших крахів в історії.
+
+81
bonv
bonv
12 листопада 2022, 22:59
#
Після звільнення Херсона від окупантів українські військові зможуть завдавати ударів із HIMARS по позиціях росіян на підступах до Криму.
Як написав колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес в Twitter, це може послабити оборону російських військ і вплине на подальшу деокупацію півострова.
«HIMARS скоро будуть стріляти з Херсона. Підступи до Криму в межах досяжності. Це послабить російську оборону, тоді як „ліве крило“ контрнаступу до січня візьме Маріуполь і Мелітополь. Потім починається вирішальний етап кампанії…звільнення Криму», — написав Ходжес.
Американський генерал також наголосив, що важливу роль в деокупації Криму може зіграти надання Україні далекобійних ракет ATACMS.
+
+36
bonv
bonv
12 листопада 2022, 22:58
#
Президент Росії Володимир Путін сам себе загнав у дуже скрутне становище. Після звільнення Херсона у РФ стали натякати на принесення диктатора в жертву ідеології.
Як розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, такий натяк зробив ідеолог «русского міра» Олександр Дугін, передає 24 канал.
«Путін зараз обіцяв занадто багато. Він усім все обіцяв. Він постійно грав на підвищення. Коли йому не вдалося бліцкриг, не вдалося взяти Київ „за три дні“, він пообіцяв дотиснути в інших місцях», — заявив експерт.
За його словами, Путін обіцяв своєму оточенню, що на саміті G20 «з усіма про все домовиться», але у підсумку на нього він навіть не збирається їхати:
«Що він зараз повинен обіцяти? Кому? Як він повинен розмовляти зі своєю бандою? Ось що відбувається зараз в Росії».
+
+48
bonv
bonv
12 листопада 2022, 22:56
#
Телеграм-канал «Генерал СВР» повідомляє, про невдалі перемовини з Іраном відносно постачання балістичних ракет. Рашисти та особисто путін на них сильно розраховували.
«З балістичними ракетами ситуація ще складніша. Тегеран начебто і не проти постачання, але у малих кількостях і поки що у підвішеному стані питання з можливістю здійснювати пуски ракет. Погані новини з Ірану стали „останньою краплею“ у ухваленні рішення путіним про здачу Херсона. Ситуація на фронті така, що за поточних тенденцій російські війська до літа наступного року будуть змушені залишити всі окуповані території України та спробувати закріпитися в обороні в Криму, при цьому можлива втрата контролю над деякими районами Брянської, Курської, Білгородської, Воронезької та Ростовської областей», — стверджує інсайдер інформації.
+
+165
Antin1982
Antin1982
12 листопада 2022, 21:32
#
Добрий вечір,після новин про Херсон ціни на квартири різко впали в Криму, багато бажаючих продати.Чують падли нюхом, що скоро прийдеться смиватися.Хочуть хоть щось взяти, бо прийдеться втікати без бабла
+
+202
bonv
bonv
12 листопада 2022, 17:47
#
Піонтковський: США нададуть Україні ракети на 1 000 км, а Польща — літаки.
Сполучені Штати Америки і Польща мають намір надати Україні нове озброєння. США поставлять ракети повітряного базування SCALP дальністю в тисячу кілометрів, а Польща — літаки Су-24, які будуть оснащені цими ракетами.
+
+166
bonv
bonv
12 листопада 2022, 17:46
#
Німеччина виділила мільярд євро на кіберзахист України і фіксацію воєнних злочинів.
Німеччина є третім найбільшим військовим донором України, хоча і значно поступається Сполученим Штатам.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядають 110667, 90377074, Aleesha, ioops, ladas, luktab, mariankiev, vitnet83, ломбард Капітал.
Головна / Курс валют 📈 / Обговорення валютного ринку