Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2020, 18:51

Головне за тиждень: хто найбільше стресостійкий і щедріший з банків, як інвестувати на фондовому ринку і чи варто запасатися юанем

Рейтинг стійкості банків: Приват увірвався до числа лідерів
«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за 3-й квартал. Як виявилось, серед лідерів тепер не лише іноземці. Крім цього, змінився переможець серед тих банків, до яких найкраще ставляться вкладники. Першу сходинку в цій категорії отримав той, хто найбільше витратив на рекламу.

Знову трійка: які банки «зрізали» прибутковість депозитів
На гривневих депозитах на 12 місяців все ще можна заробити 12% річних. Аналогічні вклади в доларах або євро принесуть річний дохід 3,3%. Як за останні два тижні змінилися ставки у невеликих банках з депозитним портфелем до 1 млрд грн, читайте в новому огляді «Мінфіну».

Колекторів змусять працювати в рамках закону та етики
Колекторам хочуть заборонити залякувати боржників, дзвонити їм по ночах та чинити психологічний тиск іншим чином. Тих, хто порушить правила, будуть штрафуваты. Відповідний законопроєкт нещодавно зареєстровано у парламенті.

Готуємось придбавати акції: освоюємо торговельну платформу
Тих, хто тільки готується інвестувати на фондовому ринку, зовнішній вигляд торговельної платформи може увігнати у ступор. Насправді, навчитися користуватися нею не складно. Робимо це разом.

З банківської картки списали гроші без вашої згоди: що робити
Клієнти Приватбанку і monobank у відгуках на нашому сайті неодноразово скаржилися на факти несанкціонованої оплати з їхніх карток покупок в інтернеті. «Мінфін» розбирався, чому так відбувається та як повернути свої гроші.

Китай наступає на долар: чи варто запасатися юанем
Угода про Всебічне регіональне економічне партнерство, підписана 15-ма азіатськими країнами, спричинила бурю емоцій в експертних і політичних колах. Одні сприйняли цю подію як знак швидкого краху долара. І вказали на головного винуватця — Китай. Інші, навпаки, не побачили в новому союзі жодної небезпеки для подальшого панування валюти янкі. Істина десь посередині.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 листопада 2020, 9:52
#
«Учитывая значительный вклад работников системы финансового мониторинга в утверждение статуса Украины как надежного партнера международного сообщества в сфере предотвращения и противодействия легализации (отмыванию) доходов, полученных преступным путем, финансированию терроризма и финансированию распространения оружия массового уничтожения, постановляю: установить в Украине профессиональный праздник - День работника системы финансового мониторинга, отмечать ежегодно 28 ноября», - говорится в тексте указа президента Украины о введении нового профессионального праздника.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися