Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2020, 17:50

Важливе повідомлення! Як запобігти потраплянню до спаму SMS від Moneyveo

Для клієнтів компанії є важлива інформація від команди Moneyveo. Після останнього оновлення додатка Google messenger деякі SMS почали автоматично потрапляти до папки «Спам і заблоковані». Якщо залишити все як є, ви можете втратити можливість отримувати нові кредити у Moneyveo. Також, імовірно, будете пропускати SMS-нагадування щодо оплат, інформацію про акції та інші важливі повідомлення.

А от і хороші новини: Moneyveo підкаже вам, як виправити ситуацію. Це нескладно, дивіться інструкції.

Якщо ви отримали SMS-повідомлення із попереджувальним знаком «!»

  1. Moneyveo надсилає SMS тільки від імені Moneyveo. Якщо ви увійшли до месенджера і навпроти діалогу з Moneyveo побачили «!» (знак оклику в червоному контурі) – сміливо відкривайте діалог.
  2. Вгорі з'явиться вікно «Підозра на спам. Допоможіть боротися зі спамом – позначте це повідомлення». Оберіть варіант «Не спам».

Знак оклику зникне, і всі повідомлення Moneyveo будуть доставлятися як завжди до папки «Вхідні».

Перевірте папку «Спам» – чи немає там SMS від Moneyveo

  1. Для цього у вікні всіх доступних діалогів, у правому верхньому кутку, натисніть на позначення у вигляді трьох крапок або шестірні. Ви потрапите до налаштувань.
  2. Перейдіть до «Спам і заблоковані».
  3. Якщо побачите там діалог із Moneyveo або інший потрібний вам чат – відкрийте його.
  4. З'явиться повідомлення: «Чому це спам? Схожі повідомлення були розпізнані як спам». Клацніть «Не спам» – і вуаля, зазначений діалог перейде до папки «Вхідні».

Налаштуйте SMS-діалог із Moneyveo

Якщо ви чекаєте, але не отримуєте SMS-повідомлень від Moneyveo, можливо, потрібно перевірити налаштування діалогу. Для цього:

  1. У вікні діалогу з Moneyveo натисніть на позначення у вигляді трьох крапок (або шестірні), розташоване у правому верхньому кутку. Перейдіть до пункту «Інформація».
  2. Далі клікніть на «Повідомлення». Перевірте, чи увімкнено «Відображення повідомлень» – повзунок повинен бути праворуч.
  3. Оберіть пункт «Сповіщення. Привертає вашу увагу за допомогою звуку і вібрації».

Зверніть увагу: можливість налаштувати SMS-діалог у Google messenger є не в усіх версіях цього додатка. Якщо вона у вас відсутня, оновіть Google messenger через PlayMarket.

Можна також вимкнути фільтрацію «Спаму та заблокованих»

Скасувавши фільтрацію, ви зможете бачити всі повідомлення і не втратити важливі для вас діалоги. Ну, а спрямувати до спаму окремі діалоги можна будь-якої миті.

  1. У вікні всіх доступних діалогів увійдіть до налаштувань. Для цього натисніть у правому верхньому кутку позначення у вигляді трьох крапок або шестірні.
  2. Оберіть «Загальні», потім – «Захист від спаму» і перетягніть повзунок наліво. Готово!

Важливо! Якщо ви самостійно вирішили відмовитися отримувати повідомлення компанії, будь ласка, увійдіть до Особистого кабінету на moneyveo.ua і відпишіться від розсилки.

Коментарі - 1

+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
1 грудня 2020, 16:50
#
А можна якось їх туди помістити?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися