Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2020, 15:17

«Чорна п'ятниця» переноситься. Українські ТРЦ зміщують терміни проведення через карантин

Українські торговельно-розважальні центри (ТРЦ) переносять терміни проведення «чорної п'ятниці» на будні дні з 23 до 27 листопада через обмеження карантину вихідного дня, тоді як інші скоротили до одного дня. Про це пише Інтерфакс-Україна.

Українські торговельно-розважальні центри (ТРЦ) переносять терміни проведення «чорної п'ятниці» на будні дні з 23 до 27 листопада через обмеження карантину вихідного дня, тоді як інші скоротили до одного дня.
Фото: glavcom.ua

«Через запровадження карантину вихідного дня торговельним центрам довелося швидко реагувати і змінювати стратегію проведення „чорної п'ятниці“, яку цього року планували проводити у нас три дні — в п'ятницю, суботу, неділю», — розповіла PR -директор столичного ТРЦ Gulliver Тетяна Атаджанова.

Так, «чорна п'ятниця» діятиме в ТРЦ Gulliver у період із 23 до 27 листопада. Крім того, в будні дні продовжено час роботи центру на одну годину — до 23:00, розглядають додаткове продовження робочого часу.

«На прохання наших орендарів ми плануємо продовжити години роботи ТРЦ на „чорну п'ятницю“. Поки що розглядаємо два дні наступного тижня — четвер і п'ятницю», — уточнила агентству генеральний директор МФК Gulliver Ірина Круппа.

Читайте також: Українці втрачають інтерес до Чорної пятниці та Кіберпонеділка — дослідження

Згідно з повідомленнями на офіційних сторінках у Facebook, столичні ТРЦ «Проспект» і «РайON» також змінили традиційні терміни проведення «чорної п'ятниці» — знижки стартували в об'єктах з 17 листопада. Час роботи ТРЦ також було продовжено на одну годину.

«Чорна п'ятниця» в ТЦ «Епіцентр» і в інтернет-магазині epicentrk.ua розпочнеться 23 листопада і триватиме до 30 листопада, повідомляється на сайті компанії.

Водночас низка ТРЦ не планують продовжувати «чорну п'ятницю» на будні дні.

«Чорну п'ятницю» проводитимемо 27 листопада до 23:00", — повідомила комерційний директор ТРЦ Ocean Plaza Дар'я Завадська.

Крім того, «чорну п'ятницю» 27 листопада проведе ТРЦ Dream Town, розповів директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець.

Цього дня подія відбудеться в ТРЦ Sky Mall, де в п'ятницю 27 листопада планують «працювати до останнього клієнта», уточнюється у Facebook.

Читайте також: «Чорна п'ятниця»: Американці витратили в інтернеті $7,4 мільярда

При цьому різні ритейлери в ТРЦ Lavina Mall і Blockbuster Mall встановили знижки до «чорної п'ятниці» в період з 23 до 31 листопада, випливає з оголошень на сайтах ТРЦ.

Нагадаємо

Кабмін ввів низку карантинних обмежень, зокрема заборонив прийом відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності з 00:00 суботи до 00:00 понеділка з 14 до 30 листопада.

Коментарі - 3

+
+15
bonv
bonv
21 листопада 2020, 16:30
#
Бізнесу цей карантин вихідного дня як серпом по .... прибуткам..
+
+86
mphet26
mphet26
21 листопада 2020, 19:28
#
Наконец-то бизнес будет вынужден сбивать цену для разгрузки складов и операционных расходов, а не как каждый год на чёрную пятницу - наценка +50% на сезон «скидок».
+
0
DCLXVI
DCLXVI
22 листопада 2020, 22:46
#
Вам же черным по белому написано, пьятница ростягивается на целую неделю, соответственно как и всегда никаких скидок не будет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися