Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 грудня 2019, 8:16

«Чорна п'ятниця»: Американці витратили в інтернеті $7,4 мільярда

Американські покупці здійснили в «чорну п'ятницю» більше покупок в інтернеті, ніж в торгових центрах. Про це пише Бізнес. Цензор з посиланням на Reuters.

Американські покупці здійснили в «чорну п'ятницю» більше покупок в інтернеті, ніж в торгових центрах.
Фото: rbc.ua

Як зросли продажі

  • За даними Adobe Analytics, яка відстежує трансакції у 80 із 100 найбільших рітейлерів США, онлайн-продажі зросли за рік на 19,6%, досягнувши $7,4 млрд.

  • В звичайних магазинах продажі зросли на 14,5% до $4,2 млрд.

Читайте також: Гроші. Дешево. Які акції до «чорної п'ятниці» підготували банки

«Все це зводиться до того, що шлях клієнта змінився. Це означає, що покупець робить покупку і залишається більш лояльним до брендів, ніж до місця, де це відбувається»,— сказав директор з глобального роздрібного консалтингу ShopperTrak Брайан Філд.

Раніше повідомлялося

На 11.40 ранку, 29 листопада, Приватбанк вже виконав обсяг денних продажів. Обсяг кредитів, виданих онлайн, перевищив обсяг оффлайн-кредитів на 30%.

У минулому році підсумками традиційного дня розпродажів «чорної п'ятниці» через мережу торговельних терміналів Приватбанку було сплачено 3,2 млн покупок на суму більше 1 млрд грн.

Коментарі - 2

+
0
yuranone
yuranone
2 грудня 2019, 9:41
#
А есть статистика за европейцев и СНГ? Думаю наш континент не сильно отстаёт)
+
+30
TradeTM
TradeTM
2 грудня 2019, 10:51
#
США первая в мире и продолжает улучшать свой экономический  прогресс! Я уверен, американцы это видят и будут отстаивать первенство на протяжении всего будущего времени! Ведется доскональный мониторинг, а так как эта держава так же первая в ай ти технологиях, а соответственно и первая на разработку и ввод в эксплуатацию искусственного интеллекта, то эта страна останется первой навсегда!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися