Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2020, 13:10

Johnson & Johnson назвала вартість своєї вакцини від коронавірусу

Фармацевтична компанія Janssen, що належить американській корпорації Johnson & Johnson, розраховує, що її вакцина проти коронавірусу буде готова в 2021 році. Там заявили, що ціна препарату складе менше $10. Про це пише РБК з посиланням на EFE.

Фармацевтична компанія Janssen, що належить американській корпорації Johnson & Johnson, розраховує, що її вакцина проти коронавірусу буде готова в 2021 році.
Фото: delo.ua

Коли з'явиться 

Заступник глави виконавчого комітету Johnson & Johnson Хоакін Дуато заявив, що вакцина від covid-19 буде доступною протягом наступних шести місяців.

«Ми будемо прагнути гарантувати доступ до вакцини на всіх територіях, ціна не буде більше 10 доларів за вакцину», — уточнив він.

Читайте також: Керівник Pfizer заробив $ 5,6 мільйона на акціях після заяви про ефективність вакцини

Іспанське агентство з контролю за лікарськими засобами та медичними виробами раніше дозволило проведення третього етапу клінічних випробувань в країні вакцини від коронавірусу Johnson & Johnson.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Очікується, що крім Іспанії випробування препарату будуть проведені у восьми країнах.

Відзначається, що Johnson & Johnson планує виробити більше 1 млрд доз вакцини від коронавірусу до кінця 2021 року.

Хто ще готує вакцини

  • Дослідження американської компанії Moderna Inc, яка працює над створенням вакцини від covid-19, показує результати в 94,5% ефективності. Раніше в Pfizer заявляли, що їхня вакцина ефективна на 90%.

  • Як стало відомо минулого тижня, перші проміжні результати випробувань показали, що вакцина, розроблена американським фармацевтичним гігантом Pfizer Inc спільно з німецькою компанією BioNTech, більш ніж на 90% ефективна.

  • Після цієї заяви фондові ринки по всьому світу відреагували стрімким зростанням. Ціни на золото та інші дорогоцінні метали різко пішли вниз.

  • Американська фармацевтична компанія Pfizer Inc. була заснована в 1849 році і з тих пір є одним зі світових лідерів ринку.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 3

+
0
bonv
bonv
20 листопада 2020, 13:27
#
Цей дощ надовго..
+
+30
bonv
bonv
20 листопада 2020, 13:28
#
Москвичи настолько богатые, что выбрасывают одноразовые маски после пятой стирки:)
+
0
bonv
bonv
20 листопада 2020, 13:28
#
- Американцы считают виновными в пандемии китайцев. Они предлагают заставить китайцев заплатить всем пострадавшим.
- Китайцы считают американцев разработчиками ковида и требуют, чтобы те компенсировали все убытки.
- Но круче всех поступило наше правительство! Никого не обвиняя и никому не угрожая, оно просто обязало СВОИХ граждан компенсировать убытки ЗА ИХ СЧЁТ!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися