Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2020, 17:02

Ефективність 94,5%. Американці протестували ще одну вакцину від коронавірусу

Дослідження американської компанії Moderna Inc, яка працює над створенням вакцини від covid-19, показує результати в 94,5% ефективності. Раніше в Pfizer заявляли, що їхня вакцина ефективна на 90%. Про це повідомляє ЕП з посиланням на Reuters.

Дослідження американської компанії Moderna Inc, яка працює над створенням вакцини від covid-19, показує результати в 94,5% ефективності.
Фото: slovoidilo.ua

Чим відрізняється від вакцини Pfizer

Як повідомляється, вакцина від Moderna Inc має важливу перевагу над вакциною Pfizer. Для її транспортування і зберігання не потрібно витримувати наднизьку температуру, що полегшує завдання поставки в різні країни.

Читайте також: Керівник Pfizer заробив $ 5,6 мільйона на акціях після заяви про ефективність вакцини

Для стабільності вакцини достатньо температури в 2-8 градусів Цельсія, а для зберігання до 6 місяців потрібна температура в -20. Для вакцини Pfizer необхідна температура транспортування сягає -70 градусів Цельсія.

Коли вакцини будуть доступні

Компанія очікує виготовити близько 20 мільйонів доз вакцини до кінця 2020 року.

Загалом повідомляється, що вакцини Pfizer і Moderna Inc можуть бути авторизовані в США вже в грудні, що зробить 60 мільйонів доз доступними вже в кінці цього року.

Читайте також: Страх попри появу вакцини. Від чого буде залежати відновлення економіки Єврозони

Раніше повідомлялося

  • Як стало відомо минулого тижня, перші проміжні результати випробувань показали, що вакцина, розроблена американським фармацевтичним гігантом Pfizer Inc спільно з німецькою компанією BioNTech, більш ніж на 90% ефективна.
  • Після цієї заяви фондові ринки по всьому світу відреагували стрімким зростанням. Ціни на золото та інші дорогоцінні метали різко пішли вниз.
  • Американська фармацевтична компанія Pfizer Inc. була заснована в 1849 році і відтоді є одним зі світових лідерів ринку.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч

Стежте за цікавими й ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 2

+
+12
proot
proot
16 листопада 2020, 18:25
#
І це чудова новина
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
16 листопада 2020, 21:30
#
Поржал, это не вакцина.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися