Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2020, 9:47

PayPal запустив операції з криптовалютою

Платіжна система PayPal запустила операції з продажу та купівлі криптовалют. Поки що нові функції доступні тільки для американських користувачів. Про це йдеться в повідомленні Cointelegraph.

Платіжна система PayPal запустила операції з продажу та купівлі криптовалют.
Фото: epravda.com.ua

Що це означає

Представники компанії заявили, що користувачі можуть купувати через PayPal Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin.

Ліміт на торги криптовалютою в додатку PayPal становить $20 тис на тиждень замість спочатку заявлених $10 тис.

Кому стане доступна

У першій половині 2021 року компанія планує вийти на міжнародний ринок, додавши можливість роботи з цифровими валютами в платіжній системі Venmo.

Головний виконавчий директор PayPal Деніел Шульман висловив надію, що поява нової функції прискорить процес визнання криптовалюти суспільством. Також він зазначив, що це оновлення допоможе підготувати платіжну систему до можливої ​​роботи з цифровими валютами, випущеними державами і корпораціями.

Читайте також: Чому дорожчає біткоїн

«Ми працюємо з центральними банками і думаємо про всі форми цифрових валют і про те, яку в цьому роль може зіграти PayPal», — сказав Шульман.

Передісторія

Раніше повідомлялося, що компанія PayPal додасть підтримку криптовалют, що дозволить користувачам платіжної системи купувати і продавати біткоїни, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin, а також зберігати їх на вбудованому гаманці.

У липні ЗМІ повідомили, що компанія PayPal уклала партнерство з блокчейн-стартапом Paxos для запуску свого сервісу по роботі з криптовалютами. Це дозволить більш 300 млн користувачів платіжної системи здійснювати операції з цифровими активами.

Читайте також: Чому біткоїн став популярнішим у 2020 році

Раніше PayPal мала намір увійти на ринок криптовалюта через участь в проекті Libra від Facebook. Однак восени минулого року платіжна компанія відмовилася від участі в проекті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися