Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 листопада 2020, 16:42

Ощадбанк офіційно отримав нового керівника. Наумов приступив до обов'язків

3 листопада 2020 року Сергій Наумов приступив до виконання обов’язків голови правління Ощадбанку.  Про це йдеться в повідомленні банку.

«Ми раді вітати Сергія Наумова, який привнесе з собою чимало відповідного досвіду, та чекаємо на роботу з ним над реалізацією стратегічних завдань Ощадбанку, а також над успішним досягненням наших цілей, поставлених урядовою стратегією державних банків, – коментує голова наглядової ради Ощадбанку Байба Апін. – Ми також вдячні Андрію Пишному за його потужне лідерство та відданість трансформації Ощаду з традиційної ощадної каси в сучасний універсальний банк».

Читайте також: НБУ дав добро. Сергія Наумова затвердили главою Ощадбанку

Передісторія

У березні 2020 року був оголошений конкурс на голову правління Ощадбанку, але на початку травня його скасували та оголосили новий.

Глава Ощадбанку Андрій Пишний вирішив не брати участь у конкурсі. У фінал вийшли п'ять кандидатів: Геннадій Хелемський — керівник одного з департаментів Укргазбанку, Галина Пахачук — заступник голови Приватбанку, Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку, Антон Тютюн — заступник голови в Ощадбанку, Сергій Магдич — заступник ПУМБу.

18 червня стало відомо, що у конкурсі на голову правління Ощадбанку переміг чинний глава Піреус Банку Сергій Наумов.

24 червня перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова заявила, що Нацбанк вітає завершення конкурсу на посаду нового глави Ощадбанку та вважає його таким, що відбувся.

Пізніше Печерський суд заблокував призначення Сергія Наумова головою правління державного Ощадбанку за позовом одного з учасників конкурсу Геннадія Хелемського.

Читайте також: Призначення глави Ощадбанку заблокували — ЗМІ

15 вересня Печерський суд скасував свій вердикт про припинення рішення наглядової ради Ощадбанку про визнання Сергія Наумова переможцем конкурсу на посаду голови правління банку.

Читайте також: Суд розблокував призначення керівника Ощадбанку

Нагадаємо

Сергій Наумов з вересня 2014 року обіймає посаду голови правління «Піреус Банку МКБ». Раніше він очолював Укрсиббанк, згодом — Правекс Банк.

Коментарі - 1

+
+26
Qwerty1999
Qwerty1999
3 листопада 2020, 23:30
#
.

Удачи в наведении порядка в болоте под названием «Ощадбанк»...

.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися