Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2020, 19:37

Головне за понеділок: кінець євробляхів, відновлення е-декларування і що купити на Новий рік

Схема з євробляхами закрита: як тепер заощадити на ввезенні авто
В Україні знову змінюють автомобільне законодавство. На засіданні 28 жовтня Кабмін ухвалив відразу дві постанови з цього приводу. Ці документи змінять схеми ввезення в країну недорогих авто.

Рада відновить е-декларування схваленням нового закону
Парламент планує відновити електронне декларування через схвалення нового закону, який має бути зареєстрований у Верховній Раді до кінця понеділка.

Дефіцит поточного рахунку платіжного балансу у вересні склав $211 мільйоні
Дефіцит поточного рахунку платіжного балансу у вересні становив $211 млн. У вересні минулого року дефіцит дорівнював $1,8 млрд. Про це свідчать дані НБУ.

Що та як купуватимуть на новорічні свята під впливом пандемії — дослідження Deloitte
Компанія Deloitte опублікувала результати щорічного глобального дослідження ринку роздрібної торгівлі у період новорічних свят. Про це йдеться в дослідженні компанії напередодні улюблених новорічних свят.

З моменту створення ФГВФО гарантовану суму було підвищено у 400 разів
За час функціонування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб гарантована сума збільшилася з 500 грн у 1998 році до нинішніх 200 тис. грн. Про це зазначається в офіційній заяві Фонду щодо підвищення гарантованої суми вкладів.

Метро в Києві можуть знову закрити. В МОЗ назвали умову
В Києві у разі потрапляння в «червону» карантинну зону можуть знову закрити метро. Також можуть бути заборонені маршрутки зі столиці. Про це в інтерв'ю «Сегодня» заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися