Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2020, 17:11

Вкладники банку Аркада вже отримали понад 150 мільйонів — ФГВФО

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продовжує виплачувати гарантоване відшкодування вкладникам неплатоспроможного банку Аркада в межах 200 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба Фонду.

Вкладники банку Аркада вже отримали понад 150 мільйонів – ФГВФО
Фото: kievvlast.com.ua

Як отримати кошти

Для отримання коштів вкладники повинні мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та ідентифікаційний номер.

Виплата коштів здійснюється відповідно до загального реєстру – переліку вкладників банку, які мають право на відшкодування за вкладами до 200 тис. грн.

До речі, автоматизована система, запроваджена Фондом, дозволила прискорити початок виплат компенсацій – до декількох днів після визнання банку неплатоспроможним, а також надала вкладникам можливість отримати кошти у зручний спосіб – у найближчому для них відділенні банку-агента Фонду та без черг за рахунок збільшення кількості пунктів виплат.

Читайте також: Вкладники 200+ та інші кредитори Аркади можуть звертатися з вимогами до 30 жовтня — ФГВФО

Де отримати кошти

Вкладники неплатоспроможного банку можуть швидко та зручно отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат. Це такі банки:

Нагадаємо

З 11 вересня 2020 року Фонд розпочав виплати коштів вкладникам банку Аркада за договорами банківського рахунку та договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до введення в установу тимчасової адміністрації.

З 29 вересня Фонд перейшов до виплат за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення строку їх дії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися