Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2020, 13:02

Чистий прибуток Deutsche Bank в 3 кв. істотно перевищив прогнозований

Найбільший німецький банк Deutsche Bank AG в третьому кварталі отримав чималий чистий прибуток — 309 млн євро проти чистого збитку в 832 млн євро за аналогічний період минулого року. Про це йдеться в пресрелізі банку, передає Інтерфакс-Україна.

Найбільший німецький банк Deutsche Bank AG в третьому кварталі отримав чималий чистий прибуток — 309 млн євро проти чистого збитку в 832 млн євро за аналогічний період минулого року.
Фото: bankruptcy-ua.com

Що допомогло наростити прибуток

Виручка Deutsche Bank AG збільшилася на 13% — до 5,938 млрд євро порівняно з 5,262 млрд євро. Зокрема виручка інвестиційного банку злетіла на 43%, включаючи зростання на 47% доходів від роботи з інструментами з фіксованою прибутковістю і валютами.

Водночас аналітики в середньому прогнозували виручку банку на рівні 5,62 млрд євро, чистий прибуток — 12 млн євро, повідомляє MarketWatch.

Читайте також: Deutsche Bank: цифровий юань може підірвати верховенство долара

Інші фінансові показники

Deutsche Bank в третьому кварталі виділив на можливі втрати за безнадійними кредитами 273 млн євро, що вище показника за той же період роком раніше, але менше обсягу другого кварталу цього року.

Коефіцієнт достатності капіталу першого рівня (CET1) банку на кінець вересня становив 13,3% порівняно з 13,4% роком раніше.

Читайте також: Мінфін США оштрафував «дочку» Deutsche Bank за порушення кримських санкцій

Штат банку за рік скоротився з 89,96 тис. до 86,98 тис. осіб.

Ринкова вартість Deutsche Bank з початку цього року зросла на 14,4%, в той час як німецький фондовий індекс DAX знизився майже на 9% за цей період.

Раніше повідомлялося

  • Deutsche Bank повідомляв про наміри закрити кожне п'яте відділення в Німеччині. Кількість фізичних відділень банку в країні скоротиться до 400.
  • Банк пояснює скорочення кількості філій «цифровим стрибком» клієнтів за час пандемії. Це означає, що більшість клієнтів стали частіше користуватися онлайн-сервісами банку і рідше ходити в відділення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися