Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2020, 17:30

ЗМІ: PayPal готується до поглинання криптовалютної компанії

Платіжний гігант PayPal досліджує ринок в пошуках криптовалютної компанії для покупки. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на власні джерела.

Платіжний гігант PayPal досліджує ринок в пошуках криптовалютної компанії для покупки.
Фото: mind.ua

Що відомо

За даними джерел видання, зараз проходять переговори між платіжною компанією і кастодіальною фірмою BitGo. Поки невідома сума, яку пропонують за BitGo, проте компанія оцінюється в $170 млн.

«Переговори лише в початковій стадії, і PayPal цілком може переключитися на іншу фірму», — пише Bloomberg.

Читайте також: Курс біткоіна наблизився до максимуму 2020 року

Представники PayPal відмовилися коментувати дану інформацію, заявивши, що не «коментують чутки і спекуляції». Однак придбання BitGo було б досить логічним кроком для PayPal.

Передісторія

  • Раніше «Мінфін» писав, що недавно компанія оголосила про швидку підтримку криптовалюти на своїй платформі і в додатку Venmo. У такій справі досвід BitGo в зберіганні цифрових активів буде дуже корисним.

  • У липні ЗМІ повідомили, що компанія PayPal уклала партнерство з блокчейн-стартапом Paxos для запуску свого сервісу по роботі з криптовалютами. Це дозволить більш 300 млн користувачів платіжної системи здійснювати операції з цифровими активами.

  • Раніше PayPal мала намір увійти на ринок криптовалют через участь у проекті Libra від Facebook. Проте восени минулого року платіжна компанія відмовилася від участі в проекті.

Коментарі - 2

+
0
ototo
ototo
24 жовтня 2020, 23:47
#
Товарищи експерты, ну же, прокомментируйте, что не так с МММ и когда оно рухнет )))
+
0
ototo
ototo
25 жовтня 2020, 10:46
#
Ахахахах.... Как рыбы об лед.... Ну хоть от души позлорадствовал))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися