Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2020, 14:04

ICU запустила першу в Україні онлайн-платформу для торгівлі ОВДП у реальному часі

Фінансова група ICU запустила платформу ICU Trade, яка дозволяє інвесторам купувати і продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) онлайн з миттєвими гарантованими розрахунками. Про це повідомляє пресслужба компанії.

ICU запустила першу в Україні онлайн-платформу для торгівлі ОВДП у реальному часі
Фото: ukrinform.ua

Що відомо про онлайн-платформу

Платформа істотно спрощує процес інвестування в ОВДП і складається з двох основних елементів: інформаційного сайту online.icu і торгової системи ICU Trade.

«Більше немає необхідності витрачати багато часу на пошук в інтернеті інформації про ОВДП. Все необхідне зібрано в одному місці — на сайті online.icu, який також є входом в нашу торгову систему. Ми забезпечуємо користувачам системи прямий доступ до онлайн-котирувань. Інвестори бачать реальні ринкові ставки ОВДП і можуть купити або продати вибрані папери в кілька кліків», — розповіла Євгенія Грищенко, керівниця відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU.

Сайт online.icu і торгова система повністю оптимізовані під роботу на мобільних пристроях. ICU Trade є єдиною платформою для покупки ОВДП, адаптованої під браузери смартфонів і планшетів.

Крім того, ICU планує запуск мобільних додатків для iOS і Android, які ще більше підвищать зручність інвестування. У компанії також обіцяють постійно вдосконалювати торговельну систему, доповнюючи функціонал новими зручними сервісами для інвесторів.

Що може онлайн-платформа

У ICU відзначають, що система інтуїтивно зрозуміла і проста у використанні, але одночасно забезпечує широкий спектр можливостей, зокрема:

  • переглядати детальну інформацію щодо необхідних цінних паперів;
  • купувати і продавати ОВДП;
  • стежити за своїм інвестиційним рахунком онлайн у режимі 24/7;
  • отримувати індивідуальні пропозиції по ОВДП;
  • контролювати рух коштів і залишки на рахунку;
  • виводити кошти на свій банківський рахунок.

«Переваги нашої системи — проведення торгових операції всього за кілька секунд і можливість у будь-який момент як купити, так і продати цінні папери, а також в один клік вивести кошти на свій банківський рахунок. Ми пропонуємо безкоштовне обслуговування рахунку в цінних паперах та одні з найнижчих комісій на ринку. Після первинної реєстрації у брокера всі операції з купівлі/продажу ОВДП в ICU Trade можна проводити за допомогою електронного підпису з використанням SMS», — підкреслила Євгенія Грищенко.

Купити ОВДП від ICU: до 2,85% в доларах США

Стисло

Група ICU — незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами і приватним акціонерним капіталом. Група спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи.

Заснована в 2006 році фахівцями з ING. Є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад $500 млн.

Коментарі - 1

+
0
Італій .
Італій .
22 жовтня 2020, 17:13
#
Валютні ОВДП
Купівля за гривні або за валюту
Продаж за гривні

Спасибо, не надо.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися