Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2020, 19:29

Головне за вівторок: президент виступив у Раді, портфель ОВДП «схуд», а мешканці столичних «хрущовок» сподіваються на нове житло

Президент оцінив, наскільки економіка України вже постраждала від коронакризи
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна з мінімальними втратами пройшла перший етап пандемії коронавірусу, але розслаблятися зарано. Про це Зеленський сказав у щорічному виступі про внутрішнє і зовнішнє становище України, яке відбулося у Верховній Раді 20 жовтня.

З початку року портфель ОВДП фізосіб «схуд» майже на 1,7 мільярда
З початку 2020 року обсяг вкладень українців в облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) зменшився з 9,6 млрд грн до 7,9 млрд грн. Це підтверджує статистика на сайті НБУ.

Коли 570 тисяч жителів столичних «хрущовок» отримають нове житло
У міській раді розроблено план знесення «хрущовок». Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко і навіть назвав райони, які першими стоять на черзі. «Мінфін» розбирався, коли Київ позбавиться «хрущовок» і куди подінуться їхні мешканці.

Професійні інвестори: за рік долар буде дешевше, ніж зараз
У свіжій статті одне з кращих світових видань для інвесторів, журнал Barron's підбив підсумки опитування 137 професійних американських інвесторів Big Money Poll. Їх попросили висловити свою думку щодо перспектив розвитку ринків на наступні 12 місяців. «Мінфін» наводить головні тези.

Британський стартап створив дерев'яну платіжну картку
Німецька пошукова система Ecosia інвестувала 1 млн фунтів стерлінгів у британський фінтех-стартап TreeCard, який виготовляє дерев’яні платіжні картки. 80% прибутку, отриманого з платежів, спрямовуватимуть на відновлення лісів, а решту 20% — на виробництво самих карт.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися