Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2020, 12:52

Uber пропонує 30% кешбеку за поїздку з іншим пасажиром

Сьогодні, 19 жовтня, Uber запускає новий сервіс для доступних поїздок у Києві — Uber Pool Chance. Використовуючи цю послугу, можна отримати до 30% відшкодування вартості поїздки, розділивши її з іншим пасажиром. Про це повідомляється в пресрелізі компанії.

Нова послуга Pool Chance дозволить одержати 30% кешбеку за поїздку з іншим пасажиром
Фото: pravda.com.ua

Що таке Pool Chance

Це опція в додатку Uber, яка дозволяє розділити поїздку з іншим пасажиром, слідуючи в одному напрямку. Розділити поїздку в одному автомобілі можуть не більше двох осіб, при цьому вартість поїздки для кожного з них буде дешевше, ніж в UberX.

Якщо під час поїздки не буде знайдено ще одного пасажира, вартість поїздки становитиме звичайну ціну UberX, як зазначається в додатку на початку поїздки. Відсоток і точна сума кешбеку є динамічними і будуть додані в гаманці пасажирів у вигляді UberCash.

Сервіс використовує дані сотень тисяч поїздок, щоб знайти найефективніше рішення, що дозволяє розмістити більше людей в меншій кількості автомобілів. При цьому Uber піклуватиметься, щоб максимально збільшити можливості доходу для водіїв.

Київ стане одним з перших міст у світі, де буде доступна ця нова пілотна послуга.

«Ми дуже раді запустити пілотний сервіс Pool Chance в Києві, надаючи ще одну можливість пасажирам здійснювати доступні і безпечні поїздки, а також внести свій внесок у захист довкілля, розділяючи свою поїздку з іншими пасажирами. Оскільки люди в нашому місті дуже відкриті для інноваційних послуг у сфері мобільності, Київ уже не раз був серед перших міст, де ми запускали такі нові послуги, як Uber Green або Uber Shuttle. Саме тому ми також вибрали Київ стати одним з перших міст у світі, де працюватиме Pool Chance», — підкреслив Георгій Соколянський, глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі.

Читайте також: Uber і Visa запустили в Україні новий спосіб оплати: як працює Uber Cash

Акценти пандемії

Оскільки безпека є головним пріоритетом в Uber, всі водії і пасажири повинні надягати захисні маски, використовуючи послугу Pool Chance або інші сервіси Uber. Крім того, застосовуючи доступні інструменти, Uber регулярно нагадує про необхідність використання масок і дотримання санітарних норм пасажирами і водіями.

Uber також впровадив унікальну технологію, яка підтверджує наявність захисної маски у всіх водіїв перед виходом на лінію.

«Безпека лежить в основі всього, що ми робимо. Ми встановили чіткі правила безпеки для всіх користувачів і розробили широкий спектр унікальних функцій і технологій безпеки, щоб допомогти захистити всіх, хто використовує платформу Uber», — сказав Соколянський.

Читайте також: Uber почав заробляти на доставці їжі більше, ніж на таксі

Uber стає екокомпанією

У минулому місяці Uber також оголосив про свою глобальну ініціативу стати до 2040 року мобільною платформою з нульовим рівнем викидів.

Мета екополітики компанії Uber — 100% поїздок, які відбуваються на транспортних засобах з нульовим рівнем викидів, громадському транспорті та мікротранспорті.

У Києві Uber вже пропонує сервіс Uber Green, що складається на 100% з електромобілів з нульовим рівнем шкідливих викидів. З моменту його запуску в березні 2019 року понад 50 тис. людей скористалися сервісом Uber Green. Крім того, з травня 2019 року Uber пропонує сервіс Uber Shuttle, забезпечуючи пасажирам доступний варіант спільної поїздки для щоденного користування з гарантованим місцем в якісному мікроавтобусі.

Читайте також: Visa повертає 50% знижки на Uber до аеропорту або назад для власників преміальних карт

«Інвестуючи в такі послуги, як Pool Chance, ми хочемо запропонувати людям нові варіанти пересування по місту, щоб залишити особистий автомобіль вдома, зменшити кількість машин на дорозі і розвантажити рух на популярних маршрутах. Пропонуючи цю нову послугу на додаток до інноваційних сервісів, таких як Uber Green і Uber Shuttle, ми хочемо зробити свій внесок, щоб допомогти Києву стати насправді екологічним містом», — підсумував Григорій Соколянський.

Страхування від COVID-19. Виплата в 50 000 гривень

Коментарі - 9

+
+15
zaNOza :)
zaNOza :)
19 жовтня 2020, 13:04
#
Ход мысли, с точки зрения маркетинга, да ещё и в кризис, очень правильный.
+
+39
ballistic
ballistic
19 жовтня 2020, 13:45
#
Збільши ризик заразитися covid-19 і отримай знижку -30%? )
+
0
NFH
NFH
19 жовтня 2020, 14:19
#
Не совсем)) ДО -30%)) 1% это тоже до 30))
+
0
ballistic
ballistic
19 жовтня 2020, 15:20
#
Тобто чим більший ризик заразитися covid-19, тим більша знижка? )
+
+15
zaNOza :)
zaNOza :)
20 жовтня 2020, 18:05
#
Как можно быть настолько пессимистом?  Смените психиатра
+
0
ballistic
ballistic
20 жовтня 2020, 19:44
#
Щось Ви надто серйозно сприймаєте написане, там же у мене смайлік.
+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
19 жовтня 2020, 15:28
#
Что нужно знать о быстрых кредитах онлайн на карту:

https://www.youtube.com/watch?v=XjuJ4f0mz8Y

Подписывайтесь на youtube-канал «Минфин» ;)
+
+9
Sergio25
Sergio25
19 жовтня 2020, 21:42
#
Другой пассажир - имеется в виду ещё 1 вызов такси, а по факту там могут подсесть сразу 3 человека и собака)
+
0
Lolo31
Lolo31
20 жовтня 2020, 10:38
#
Такси на то и такси, что левых нет кроме водителя конечно). А еще 50% за полную машину?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися