Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 жовтня 2020, 19:48

Головне за четвер: диверсифікуємо інвестиції та вивчаємо ваші інтереси й уподобання

Кожен інвестор має на меті не тільки отримання прибутку, а й мінімізацію втрат. Надто – якщо йдеться про вкладення у ризикові активи. Уникнути або зменшити втрати дозволяє диверсифікація інвестицій.

Нацбанк анонсував гарантування вкладів у кредитних спілках

Нацбанк ініціює запровадження системи гарантування вкладів у кредитних спілках після вивчення цього питання. Про це сьогодні заявила перший заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова під час прес-конференції з нагоди міжнародного дня кредитних спілок.

Офіційна заява ФГВФО щодо позову до пов’язаних осіб Платинум Банку

У зв’язку з публікацією у ЗМІ інформації щодо позову Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) до колишніх керівників та пов’язаних осіб Платинум банку, зокрема першого заступника голови НБУ Катерини Рожкової, Фонд гарантування вкладів вважає за необхідне оприлюднити офіційну заяву.

Світ може втратити близько $30 трильйонів через кризу — МВФ

Через кризу, спричинену пандемією коронавірусу, світ може недорахуватися близько $30 трильйонів у вигляді втраченого ВВП. Такі збитки можуть бути отримані протягом декількох років.

Про що ви хочете почитати на «Мінфіні»? Розкажіть нам, і ми напишемо

«Мінфін» відкриває нову рубрику — «На прохання читачів». У ній ми будемо публікувати статті, написані за запитами користувачів порталу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися