Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 жовтня 2020, 16:09

Українська страхова компанія ARX приєдналася до Maxis Global Benefits Network

ARX, одна з найбільших страхових компаній в Україні, приєдналася до Maxis Global Benefits Network (MAXIS GBN), однієї з провідних світових мереж зі страхування співробітників міжнародних компаній. ARX — нове ім'я компанії AXA в Україні, яку минулого року придбав канадський страховий холдинг Fairfax. AXA Ukraine раніше була членом Maxis GBN. Членом Maxis GBN стала також компанія ARX Life.

Компанія ARX, яка забезпечує медичне страхування та страхування життя для міжнародних клієнтів Maxis GBN, працює на ринку страхування 26 років та демонструє вражаючий ріст. У 2019 фінансовому році компанія виросла на 22%, збільшивши кількість клієнтів на 20%. Зараз ARX — страхова компанія номер один в Україні по чистим страхових платежам та прямому страхуванню, вона також входить у ТОП-3 в сегменті медичного страхування.

Maxis GBN, співзасновниками якої є MetLife та AXA, поєднує в собі можливості андерайтингу світового класу з технологічними інноваціями для надання глобальних рішень, які допомагають провідним транснаціональним корпораціям і міжнародним компаніям піклуватися про своїх співробітників і досягати стратегічних бізнес-цілей.

Maxis GBN працює в партнерстві з 500-ми транснаціональними клієнтами, надаючи страхові послуги для їх співробітників та рішення по управлінню ризиками. Об'єднуючи близько 140 локальних компаній з більш ніж 120 країн, Maxis GBN наразі обслуговує понад 3,2 мільйона застрахованих співробітників по всьому світу.

Андрій Перетяжко, голова правління ARX, прокоментував: «Ми раді бути частиною мережі Maxis. Maxis GBN надає ринку провідні рішення світового рівня і різноманітні переваги для учасників, і ми пишаємося тим, що офіційно закріпили це партнерство в Україні. Як лідер страхового ринку, ARX завжди прагне поліпшити свої послуги, і в новому партнерстві ми раді надати кращі умови для наших клієнтів — найбільших транснаціональних корпорацій, що працюють в країні ».

Девід Уоттс, директор по роботі з учасниками в MaxisGBN, сказав: «Дуже приємно працювати з таким сильним партнером в Україні та мати можливість надавати медичне страхування виняткової якості нашим транснаціональним клієнтам. Всі учасники мережі Maxis GBN — це провідні компанії на своїх місцевих ринках, і чудово, що ми й далі розширюємо наше глобальне членство з таким досвідченим експертом ринку, як ARX».

За додатковою інформацією звертайтеся:

PR менеджер — svetlana.liubchenko@arx.com.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися