Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2020, 19:30

Головне за вівторок: збереження ліміту на перекази, дешева «вторинка» і навіщо Податковій доступ до банківських рахунків

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики на засіданні в понеділок відмовився підтримати законопроєкт №3686 про збільшення максимальної суми грошового переказу без ідентифікації з 5 тис. грн до 25 тис. грн.

Податкова отримає вільний доступ до рахунків і сейфів клієнтів банків

«Мінфін» розбирався, якими правами держава збирається наділити фіскалів, для чого це потрібно і у що може вилитися.

Як змінилися ціни на вторинному ринку житла в Києві. Огляд за районами

Актуальні ціни на вторинному ринку житла в столиці — в аналітиці OLX Нерухомість. Найбільше за рік житло подорожчало в Голосіївському, Дніпровському та Дарницькому районах. Єдиним районом, де квартири подешевшали, став Шевченківський. Найширший вибір 1-, 2- та 3-кімнатних квартир у Дарницькому районі.

НБУ попередив українців про вербування для грошових переказів (відео)

В інтернеті активізувалися шахраї, які пропонують українцям роботу — здійснення грошових переказів, при цьому такі перекази насправді являють собою операції з «відмивання» нелегальних доходів. Про це повідомив Національний банк.

Підвищення цін на електроенергію для населення не буде. Міненерго спростувало інформацію

У Міненерго наголошують, що тарифи на електроенергію, що відпускається населенню, встановлені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26.02.15 № 220. Згідно з цією постановою, ціна на електричну енергію становить (з ПДВ): до 100 кВт/год – 90 коп. за кВт/год; понад 100 кВт/год – 168 коп. за кВт/год.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 вересня 2020, 0:09
#
Из Укрнафты и Нафтогаза хотят взять 5 млрд грн на «авиакомпанию Зеленского»

https://ubr.ua/market/transport/5-mlrd-hrn-na-sozdanie-hosaviakompanii-khotjat-vybit-iz-ukrnafty-i-naftohaza-3896357
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися