Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2020, 19:30

Головне за тиждень: Податок на розкіш, коронавірусні «трюки» та старі купюри

Наступного року транспортний податок будуть розраховувати по-новому. Зміни містяться у законопроекті податкових правок, які традиційно подаються в пакеті з проектом бюджету на наступний рік.

Що таке ETF та як на них заробляти

ETF- фонди можуть стати хорошою альтернативою акціям для тих, хто щойно звернув увагу на заробіток на фондовому ринку. «Мінфін» вирішив розібратись, які ETF варто обрати, скільки на них вдасться заробити та в чому «плюси» і «мінуси» цих інвестицій.

У 2030 році лише ринок космічного туризму сягне $3 млрд: як отримати свою частку

В останнє десятиліття освоєння космосу припинило бути прерогативою держав і в нову сферу пішли масові приватні інвестиції. «Мінфін» вирішив дізнатись, чи можуть українці інвестувати в космічну галузь та скільки на цьому можна заробити.

З наступного тижня магазини не прийматимуть старі купюри: куди їх подіти

Нацбанк починає наступний етап оновлення банкнот та монет. З обігу будуть виведені монети номіналом 25 копійок, а також всі паперові банкноти, випущені до 2003 року.

Коронавірусні «трюки» від карткових шахраїв

Гроші крадуть у пенсіонерів, самоізольованих через covid-19 людей, а також туристів, що залишилися без поїздок через коронавірус. Шахраї почали атакувати навіть банкірів, щоб «оптом» отримати інформацію про картки їх клієнтів.

Інвестиції у золото: як це працює

Інвестиції в золото — це операції з банківськими золотими злитками або безготівковим золотом для збереження заощаджень і отримання прибутку за рахунок зростання вартості металу.

НБУ виводить з обігу монету номіналом 25 копійок та банкноти випуску до 2003 року (відео)

У цьому відео редактор «Мінфіну» Юрій Гусєв розповість, що робити, якщо в гаманці залишилися «старі» гроші.

Коментарі - 2

+
+6
bonv
bonv
25 вересня 2020, 20:22
#
Спочатку податок на розкіш для багатих, тепер для середнього класу а завтра для пересічного? Податки/побори головне збільшувати..
+
+12
Сергей emerald
Сергей emerald
25 вересня 2020, 23:17
#
Какой-то набор старых новостей......
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися