Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 вересня 2020, 15:10

Нацбанк шукає нового директора департаменту фінмоніторингу. Береза пішов з НБУ

21 вересня 2020 року Ігор Береза завершує роботу на посаді директора Департаменту фінансового моніторингу Національного банку України. Про це йдеться у повідомленні НБУ.

21 вересня 2020 року Ігор Береза завершує роботу на посаді директора Департаменту фінансового моніторингу Національного банку України.
Фото: bank.gov.ua

У зв'язку із цим Національний банк незабаром оголосить конкурсний відбір для заміщення вакантної посади директора Департаменту фінансового моніторингу.

21 вересня, в день свого звільнення, Береза задекларував отримання заробітної плати у сумі 2,2 мільйона гривень.

Нагадаємо

Ігор Береза очолив Департамент фінансового моніторингу Національного банку у червні 2015 року. До сфери його діяльності відносилося забезпечення належного рівня фінансового моніторингу учасниками фінансового сектору.

Читайте також: Як новий глава НБУ змінить кадровий склад центробанку

Хто ще пішов з НБУ

Директор департаменту персоналу Національного банку Ольга Прохоренко з 11 серпня 2020 року за власним бажанням завершила роботу на посаді.

З 7 серпня 2020 року Сергій Карпенко завершив роботу на посаді директора Департаменту стратегії та розвитку Національного банку України.

З 3 серпня 2020 року директор Департаменту комунікацій Національного банку Наталія Бондаренко за власним бажанням завершила роботу на посаді.

31 липня 2020 року Рада НБУ звільнила Холода Сергія з посади заступника голови Національного банку за власним бажанням.

Читайте також: Ще один заступник голови Нацбанку пішов з посади

29 липня 2020 року стало відомо, що з Національного банку йде Олег Заморський, який з 7 жовтня 2015 року очолює юридичний департамент регулятора.

З 23 липня 2020 року Олег Чурій припинив виконання повноважень заступника голови Національного банку України у зв'язку із завершенням терміну повноважень і звільненням з посади.

1 липня 2020 року глава НБУ Яків Смолій написав і подав президенту Володимиру Зеленському заяву про звільнення у зв'язку з відставкою за власним бажанням.

Коментарі - 2

+
+30
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
21 вересня 2020, 15:31
#
Уважаемые пользователи, приглашаем вас на онлайн экскурсию в Музей денег.

В новом видео нашего канала вы узнаете, какая самая дорогая монета, как появилась гривна и другие интересные факты, в том числе об инвестиционных монетах:

https://www.youtube.com/watch?v=zZIecNjDaZE&feature=youtu.be

Подписывайтесь на youtube-канал «Минфина», комментируйте и задавайте свои вопросы под видео;)
+
0
Apollo17
Apollo17
22 вересня 2020, 8:14
#
А Сергей Пономаренко - начдеп открытых валютных рынков? Его тоже ушли...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися