Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 вересня 2020, 18:14

Трафік зарубіжних переказів українців через PrivatMoney зріс удвічі

З початку 2020 року обсяги зарубіжних переказів, які українці отримали та відправили через систему PrivatMoney, зріс удвічі — до $135 млн проти минулого року. Про це повідомила прессслужба Приватбанку, який є платіжною організацією системи.

З початку 2020 року обсяги зарубіжних переказів, які українці отримали та відправили через систему PrivatMoney, зріс удвічі — до $135 млн проти минулого року.
Фото: retailers.ua

Скільки переказів отримано

Кількість отриманих миттєвих переказів PrivatMoney з початку 2020 року збільшилась на 106% до 200 тисяч.

При цьому, за даними банку, 85% переказів PrivatMoney українці отримують через інтернет і термінали самообслуговування, і тільки 15% грошей були отримані або відправлені через каси відділень банку.

Читайте також: Найбільше грошових переказів українці отримують зі США — Приватбанк

Як відправити переказ

Перекази PrivatMoney доступні в понад 20 країнах світу, таких як Ізраїль, Польща, Чехія, Іспанія, Італія та ін.

В Україні отримати або відправити миттєвий переказ PrivatMoney можна в будь-якому з 2000 року відділень Приватбанку і банків — агентів, а також в більш ніж 20 тис. точок самообслуговування (термінали і банкомати) та через Приват24. Отримання переказів PrivatMoney безкоштовне.

Раніше повідомлялося

  • З початку 2020 року міжнародні перекази через сервіси Приватбанку отримали вже 1,3 млн українців, що на 14% більше порівняно з 2019 роком.
  • Національний банк переглянув прогноз очікуваного обсягу переказів від трудових мігрантів в Україну в 2020 році, знизивши його з $12,5 до $10 млрд.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися