Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 вересня 2020, 16:05

ProZorro інтегрувалося з Держказначейством

Система електронних публічних закупівель ProZorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України (ДКСУ). Таке повідомлення розміщено на порталі ProZorro.

Система електронних публічних закупівель ProZorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України (ДКСУ).
Фото: rbc.ua

Після того, як казначейство проводить платежі за зареєстрованими договорами, інформація про такі оплати передається до ProZorro та відображається безпосередньо на сторінці закупівлі.

Обмін інформацією між ДКСУ та ProZorro відбувається в безпечному режимі та на основі даних розпорядників бюджетних коштів.

«Інтеграція з Держказначейством дасть змогу підприємцям пересвідчитись, наскільки добре та чи інша установа платить за своїми зобов'язаннями. Крім того, відтепер небайдужі громадяни зможуть перевірити наявність оплат у резонансних закупівлях безпосередньо на порталі ProZorro», — зазначає гендиректор ДП «Прозорро» Василь Задворний.

Читайте також: За три роки ProZorro заощадила державі 86 мільярдів

Побачити інформацію про оплати можна для всіх процедур закупівель, в яких договір було укладено від 1 вересня 2020 року.

Нагадаємо

Минулого року ДП «Розпорядник бюджетних коштів» вже інтегрувалося з реєстром податкової служби, аби інформацію про податкову заборгованість можна було автоматично перевірити в системі.

Читайте також: Кабмін запустив ProZorro Market: онлайн-магазин для держустанов

На черзі — надання можливості для бізнесу та громадян подавати онлайн-скарги про порушення в закупівлях безпосередньо до Державної аудиторської служби, яка буде зобов`язана відповісти на звернення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися