Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 вересня 2020, 19:14

Головне за понеділок: хто розігнав вартість IT-гігантів та коли Ощадбанк увійде в ФГВФО

Запаморочливе зростання акцій технологічних гігантів обірвалося в кінці минулого тижня. Винуватцем цього ралі називають одну з найбільших інвестиційних компаній світу — SoftBank, яка вже «засвітилася» на обвалі доткомів.

Чому долар продовжить дорожчати

Минулий тиждень був складним для гривні: міжбанк не балував надлишком пропозиції валюти. А Нацбанк майже весь тиждень не виходив на ринок з інтервенціями.

Справа Суркісів не повинна цікавити вкладників Приватбанку

Печерський суд ухвалив рішення примусово стягнути з Приватбанку майже 10 млрд грн на користь шести компаній, пов'язаних з братами Суркісами. Це рішення викликало значний резонанс і звинувачення на адресу суду в протиправному вирішенні.

Суму гарантування вкладів хочуть підвищити до 600 тисяч — НБУ

Рада з фінстабільності рекомендувала провести конвертацію поточних зобов'язань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб перед урядом і майбутніх процентних платежів в умовні зобов'язання. Це дозволить підвищити суму гарантованих державою вкладів з 200 тисяч до 600 тисяч гривень.

Ощадбанк з 1 січня стане членом Фонду гарантування вкладів

Державний Ощадбанк стане учасником Фонду гарантування вкладів фізосіб з 1 січня 2021 року. Таке рішення було прийнято на засіданні Ради з фінансової стабільності НБУ, яке відбулося 2 вересня.

Як інвестувати в золото, срібло і інші дорогоцінні метали (відео)

На сьогодні ринок золота і дорогоцінних металів — найбільш обговорювана тема. У цьому випуску фінансові аналітики Олексій Козирєв і Василь Невмержицький відповіли на найчастіші запитання про інвестиції в дорогоцінні метали.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися