Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 вересня 2020, 12:32

Баффет продав ще 100 мільйонів акцій Wells Fargo

Інвестхолдинг відомого інвестора Воррена Баффета Berkshire Hathaway скоротив свої позиції в акціях Wells Fargo більш ніж на 40%, повідомляється в звіті SEC.

Berkshire продала більше 100 млн акцій, скоротивши свою частку в звичайних акціях Wells Fargo приблизно до 3,3%.

Баффет і компанія ще в II кварталі перерозподіляв вкладення з банківського сектора і всередині нього, нарощуючи покупки акцій Bank of America і продаючи Wells Fargo, в якому колись Berkshire була найбільшим утримувачем акцій.

Читайте також: Баффет купив акції золотовидобувача Barrick Gold. І продав акції банків США

Wells Fargo будучи одним з найбільших банків США і найбільшим іпотечним кредитором в липні повідомив про свої перші квартальні збитки з 2008 року.

Негативний вплив наслідків спалаху епідемії змусило банк відправити в резерви мільярди доларів, при тому, що і до цих подій він мав проблеми, викликані скандалами, коли співробітники завищували показники діяльності, надаючи послуги клієнтам без їх відома.

Читайте також:Подарунок на 90-річчя: Баффет купив акції п'яти провідних японських торгових компаній

Акції Wells Fargo подешевшали з початку року на 54%, показавши найгірший результат в фінансовому секторі, притому, що S&P 500 виріс на 6%.

Як згодом з'ясувалося, Баффет не тільки диверсифікує вкладення по галузях і компаніям, але вдався до інвестицій в японську економіку.

Нагадаємо

6 липня Інвестиційний холдинг Berkshire Hathaway, керований мільярдером Уорреном Баффетом, купив газові активи в американської Dominion Energy.

24 липня Berkshire Hathaway Уоррена Баффетазбільшила свою частку в Bank of America (BofA) до 11,3% акцій, придбавши їх на $800 млн.

Коментарі - 1

+
+40
bonv
bonv
7 вересня 2020, 12:41
#
Руководитель смотрит в газете на график роста и падения цен на фондовом рынке. Подзывает трейдера и спрашивает: «Ты почему в этот момент не покупал, а в этот не продавал акции?». Трейдер отвечает: «У меня газеты не было»:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися