Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 серпня 2020, 19:30

Головне за вівторок: Біткоін для «чайників», шахрайство Centr Motors і нова хвиля коронавірусу

Друга хвиля коронавірусу в Україні очікується в середині осені. Українців закликали вакцинуватися від грипу, щоб уникнути коінфекції.

ФГВФО звинуватив «Centr Motors» в шахрайстві. Фінкомпанія використовує «липове» посвідчення про участь у Фонді

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звинуватив у шахрайстві фінансову компанію ТОВ «Centr Motors». Вона навмисно вводить клієнтів в оману, використовуючи підроблене свідоцтво учасника Фонду.

Найкращий відгук липня: ви заборгували нам мільйон гривень

Автором найкращого відгуку липня став користувач під ніком 5458624. Клієнт МТБ Банку поділився дивовижною історією про те, як на рівному місці виявився винен банку 1 млн грн.

Скільки можна заробити на достроковому продажу ОВДП

В порівнянні із депозитами, однією з головних переваг вкладеннь в ОВДП є можливість швидко вийти з інвестиції — продати облігації і отримати кошти. «Мінфін» вирішив перевірити, чи дійсно так легко продати державні цінні папери та скільки можна заробити на їх перепродажі.

«РРО в смартфоні»: хто, коли і як їх буде використовувати

З 1 серпня 2020 року бізнес може використовувати програмні РРО замість традиційних касових апаратів. Детально про етапи впровадження РРО для різних груп підприємців.

Біткоїн для «чайників»: як за вечір опанувати криптовалюту

Останнім часом знову з’явилося багато балочок про біткоін. Криптовалюта не перестає дивувати своїм різким зростанням та падінням. Хоч деякі аналітики і прогнозують, що біткоін підскочить до 20 тисяч, поки найвищий його курс було зафіксовано 2 серпня — $12 тисяч.

Наш редактор поділився історією про придбання біткоіна та заведення криптогаманця.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися