Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2020, 18:00

Moneyveo передала оргтехніку українським військовим у Чернігові

У липні Moneyveo знову передала військовим у Чернігові оргтехніку. Цього разу компанія забезпечила комутатором Оперативне командування «Північ». Даний пристрій забезпечує зв'язок компонентів комп'ютерної мережі та її доступ до інтернету.

Генерал з Оперативного командування вручив подяки команді Moneyveo та директору компанії з інформаційних технологій Григорію Лісничому.

«Українська армія потребує нового, якісного обладнання, яке полегшує та прискорює робочі процеси і забезпечує ефективність роботи як у пункті постійної дислокації, так і під час виконання бойових завдань. У цьому питанні участь і підтримка від бізнесу дуже важливі. Ми вдячні колективу компанії Moneyveo за постійну та вагому допомогу українським військовим», – зазначив в.о. командувача військ ОК «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Петро Ромигайло.

Військовим потрібно допомагати, особливо в такий час, як зараз. Сильна армія є запорукою миру в Україні. Як соціально відповідальна компанія, Moneyveo надає військовим планомірну системну підтримку. Наприклад, минулого разу передала ноутбуки та плоттери (пристрої для роздруку мап та інших матеріалів). А також допомагає демобілізованим учасникам бойових дій – підтримує Центр реабілітації воїнів АТО/ООС при Інституті медицини праці ім. Кундієва.

«Приємно отримувати подяку від людей, які захищають нашу державу, – говорить Григорій Лісничий. – Важливо, щоб бізнес цікавився їхніми робочими потребами і відгукувався на них. Якщо кожна приватна компанія докладе зусиль, військовим буде простіше виконувати покладене на них непросте завдання – берегти спокій цілої країни».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися