Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2020, 11:18

Обсяг торгів ф'ючерсами на криптобіржі Binance зріс на 68%

У другому кварталі обсяг торгів ф'ючерсами на найбільшій криптобіржі Binance зріс на 68% порівняно з попереднім періодом. Показники спотового ринку за цей час майже не змінилися. Про це повідомляє The Block, передає delo.ua.

У другому кварталі обсяг торгів ф'ючерсами на найбільшій криптобіржі Binance зріс на 68% порівняно з попереднім періодом.
Фото: investory.news

Як поліпшились показники біржі

Деривативи на Binance з'явилися в третьому кварталі минулого року. Відтоді обсяги торгів похідними інструментами стабільно зростали до травня 2020 року. У червні показник істотно впав. Тим не менш, за підсумками другого кварталу досяг $263 млрд. У попередньому періоді показник становив $157 млрд.

За даними CoinMarketCap і Bitwise, спотова платформа Binance впевнено лідирує за обсягом торгів. Серед ф'ючерсних бірж Binance на третьому місці, поступаючись Huobi і OKEx:

17 липня Binance відзвітувала про завершення вже 12-го щоквартального спалювання токенів BNB. В результаті з обігу було вилучено рекордну кількість монет — 3 477 388 BNB вартістю $60,5 млн. на 15,3% більше, ніж у попередньому кварталі.

Читайте також: Як реагують кріптовалюти на новини світових фінансових ринків

Дотепер Binance спалила 23,59 млн BNB загальною вартістю $358,54 млн. 11,8% від загального ринкового пропозиції активу (200 млн монет).

На відміну від інших бірж, включаючи Bitfinex і її токен LEO, Binance спалює монети зі своїх запасів. Отже, вплив на ціну активу на настільки значний, як якби компанія викуповувала свій же нативний токен на відкритому ринку.

Читайте також: Прибутковість 149-214%: п'ять найбільш прибуткових криптовалют 2020 року

Наголошується, що за останні п'ять місяців вперше обсяги торгів на криптовалютных біржах знизилися — за підсумками квітня падіння показника склало 25,2%.

Раніше «Мінфін» з'ясовував, що відбувається на ринку криптовалют, як він реагує на пандемію коронавірусу, які нові монети на ньому з'являються і які доходи обіцяють інвесторам.

Коментарі - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
20 липня 2020, 12:02
#
«...вырос на 68% по сравнению с предыдущим периодом.» - як «інформативно» коли не вказано навіть поточний період  та  попередній період по яким ведеться порівняння. Мова за минулу годину, добу, чи взагалі століття?:) ) )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися